FreePrograms.me

Snagit 2024.1.1.1964

Snagit - ve bezplatné verzi je schopen vytvářet statické obrázky určité oblasti (snímky obrazovky), nahrávat video z obrazovky v požadovaném formátu.

Snagit umožňuje řešit dva problémy – pořizovat screenshoty (screenshoty) a nahrávat screencasty (videozáznamy akcí na obrazovce PC).
Možnosti snímku obrazovky jsou úžasné - pomocí nástroje můžete zkopírovat určitý fragment obrázku na monitor, vytvořit snímek „posouvané“ stránky prohlížeče nebo zachytit vzhled nabídky programu třetí strany. Celkem existuje více než deset různých metod pořizování snímků obrazovky. Je možné zvýraznit kurzor a je podporována funkce focení podle plánu.
Funkce screencasteru je také vynikající, lze jej použít k záznamu akcí na obrazovce, zachycení obrazu z webové kamery a výběru zdroje zvuku.
Výsledný materiál je k dispozici ke zpracování v integrovaném editoru v něm najdete mnoho nástrojů pro zaměření pozornosti na konkrétní fragment obrázku.
Při exportu digitálních fotografií si můžete vybrat jeden z více než deseti obrazových formátů, včetně PNG a JPG. Videa lze ukládat ve formátu MP4. K dispozici je možnost přenosu obsahu do cloudového úložiště a dalších online zdrojů.
Snagit pro Windows lze zdarma stáhnout pouze z nabídky v angličtině - ruskou plnou verzi vývojář neposkytuje.
Seznam funkcí a výhod aplikace:

  • nahrávat video ve hrách a na ploše;
  • pořizování snímků obrazovky vaší plochy nebo vybraných aplikací;
  • jemné doladění horkých kláves;
  • výstup přijatého videa nebo obrázku do souboru nebo na FTP server;
  • vytváření vlastních profilů nastavení aplikací;
  • nahrávání hlasu a připojené webové kamery;
  • nahrávání videa v rozlišení Full HD;
  • vestavěné nástroje pro úpravu a úpravu nahraného materiálu;
  • spuštění aplikace při zapnutí PC;
  • Russified rozhraní.


Vylepšena byla podpora pro snímání posouvání, do editoru přibyl posuvník měřítka, u velikostí obrázků je podpora práce s přirozenými jednotkami (palce a centimetry), přidána možnost zamezení automatického ukládání obrázků, výkon samotný produkt byl vylepšen, zejména u obrázků s průhledností.

Podporuje více formátů souborů včetně: PCX. MSP. CAL. Suroviny atd. Nové funkce: snímání celé obrazovky oken DOS, snímání ikon. DLL. a EXE soubory. Možnosti zachycení oblasti: zachycení trojúhelníku, zaobleného obdélníku, elipsy atd., funguje s aplikacemi DirectX, opravena chyba při přesouvání souborů a také chyba, která se vyskytuje při použití efektu posunu.

04. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný