FreePrograms.me

VLC media player 3.0.20


VLC Media Player, vyvinutý společností VideoLAN, je multimediálním zážitkem vše v jednom. Je schopen přehrávat téměř jakýkoli formát zvuku a videa a poskytuje také další nástroje pro práci s mediálním obsahem. Jednou z vlastností přehrávače je jeho vestavěná sada kodeků, včetně MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, XviD a dalších, která umožňuje přehrávat soubory bez nutnosti instalace dalších programů. Seznam podporovaných formátů je prostě obrovský – od oblíbených video formátů jako AVI, WMV, MKV, MP4 až po audio formáty jako MP3, FLAC, OGG, WMA, WAV. Kromě toho je aplikace také schopna přehrávat CD/DVD a další disky a také streamovat obsah přes URL jako server s podporou protokolů IPv4 a IPv6. Můžete organizovat a přehrávat seznamy stop, přepínat mezi zvukovými stopami, používat režim celé obrazovky, vykreslování zvuku a měnit nastavení videa, jako je přiblížení a poměr stran. 

Program také podporuje titulky, snímky obrazovky a mnoho dalších funkcí. K tomu všemu má VLC Media Player různé zvukové a obrazové efekty, jako je ekvalizér, komprese, prostorový zvuk, úprava jasu, kontrastu, sytosti, jasnosti, oříznutí, otočení obrázku, překrytí loga, rozostření a další. 

Kromě všech těchto funkcí lze tento přehrávač použít také jako konvertor mediálních souborů, který vám umožní překódovat soubory do vhodného formátu nebo extrahovat zvukové stopy z videí. VLC Media Player je výkonný přehrávač médií, který uspokojí potřeby nejnáročnějších uživatelů, poskytuje možnost přehrávat téměř jakékoli audio a video soubory a upravit obraz podle vašich preferencí.

Níže si můžete stáhnout VLC media player verze 3.0.20

Nejnovější verzi VLC Media Player si můžete zdarma stáhnout jedním kliknutím na našem webu.

VLC Media Player je známý svou spolehlivostí a efektivitou. Má jednoduché rozhraní, které je snadno pochopitelné, a jeho lehká konstrukce zajišťuje stabilní výkon i na starších počítačích.

Tato aplikace je distribuována pod freeware a open source licencí. Sada obsahuje editor skinů, ruskou verzi rozhraní a také PC edice.

 

 


10. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný