FreePrograms.me

Planet VPN 2.7.8.23

Planet VPN je bezplatná služba VPN, která je nejlepší volbou pro zabezpečení a plný přístup ke všem blokovaným zdrojům. Úplné šifrování provozu se používá prostřednictvím zabezpečených proxy serverů po celém světě, stejně jako skrytí skutečné IP adresy.

Zcela bezplatná služba VPN bez omezení provozu nebo rychlosti. Pro připojení není nutná žádná registrace ani zadávání osobních údajů. S Planet VPN se nemusíte obávat cenzury internetu a omezeného přístupu k vašim oblíbeným stránkám. Užijte si streamování videa a hudby na webových stránkách, sportovních událostech, hrách, sociálních sítích, instant messengerech a mnoha dalších. Spolehlivé připojení ke vzdálenému serveru vám zároveň umožňuje zachovat úplnou anonymitu internetu.

Díky aplikaci můžete na pár kliknutí získat úplnou anonymitu, skrýt historii vyhledávání, návštěvnost a získat plný přístup k blokovaným zdrojům a webům ve vaší zemi. Bezplatná VPN Planet poskytne plný přístup k vašim oblíbeným službám a sociálním sítím (YouTube, Facebook, Twitter, VK, Instagram), torrentům, online kinům atd.

Stáhnout Planet VPN verzi 2.7.8.23 si můžete stáhnout níže

Díky bezplatné aplikaci pro Windows získáte úplnou anonymitu na pár kliknutí, skryjete historii vyhledávání, návštěvnost a získáte plný přístup k blokovaným zdrojům a webům ve vaší zemi. 

05. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný