FreePrograms.me

Programy pro změnu IP adresy v počítači

Программы для смены IP-адреса на компьютере

Dnes jsou stále populárnější programy pro změnu IP adresy, které uživatelé v první řadě potřebují získat přístup k blokovaným stránkám. Dnes se podíváme na nejoblíbenější programy, které jsou pro tento účel ideální.

Proxy přepínač



Программы для смены IP-адреса на компьютере


Jeden z nejpopulárnějších nástrojů implementovaných ke skrytí vaší skutečné IP adresy. Tento program je jedinečný v tom, že má velký výběr bezplatných proxy serverů. Program bohužel není vybaven ruskou lokalizací, ale to nijak nenarušuje jeho pohodlné používání (rozhraní programu je jednoduché a srozumitelné).

Stáhněte si program Proxy Switcher https://www.proxyswitcher.com/

HideMe.ru VPN





Pokud potřebujete jednodušší nástroj, věnujte pozornost programu HideMe.ru VPN. Zde je uveden mnohem nižší seznam proxy serverů, ale ve většině případů to bude pro běžného uživatele stačit. Program je distribuován zcela zdarma, ale navíc je vybaven ruskou lokalizací.
 
Stáhněte si program HideMe.ru VPN https://hidemy.name/ru/vpn/

SafeIP





Sharewarový program, jehož bezplatná verze bude většině uživatelů stačit. Má jednoduché a uživatelsky přívětivé rozhraní a není náročný na počítačové zdroje. Pokud potřebujete rozšířit seznam proxy serverů a chcete také získat funkci automatického nahrazení IP adres po uplynutí nastavené doby, budete muset přemýšlet o přechodu na placenou verzi programu.

Stáhněte si program SafeIP https://www.freesafeip.com/ru/#

Skrýt všechny IP





Pokud hledáte funkční nástroj, věnujte pozornost programu Hide All IP. Program má velký seznam proxy serverů z celého světa, což vám umožní podrobně nakonfigurovat provoz tohoto programu a dalších aplikací na vašem počítači. S jeho pomocí můžete například smazat data z prohlížečů nainstalovaných v počítači. Program je placený, ale každý investovaný dolar se vyplatí.

Stáhněte si program Hide All IP https://www.hideallip.com/ Pokud ke změně IP adresy v počítači používáte jiný program, který není součástí článku, podělte se o něj v komentářích https://www.freesafeip.com/ru/.
09. srpna 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 14:18
    Článek jsem si uložil, stáhl úplně první program a podívám se na něj.
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 18:48
    Díky proxy serverům můžete změnit svou plnou IP