FreePrograms.me

Proxy – proč je potřeba a kde jej získat?




V mnoha situacích fráze proxy znamená „podstudium“ pro něco jiného. Například při hlasování je zmocněncem osoba vámi zmocněná hlasovat vaším jménem. Ale v oblasti výpočetní techniky je proxy server jiný typ záskoku. Lidé, kteří chtějí přistupovat na blokované stránky v kanceláři, škole nebo zemi, která omezuje svobodu internetu, pravděpodobně tuší, co mohou očekávat, když budou požádáni o proxy hodnotu nebo definici.

Co je proxy server?


Proxy server – funguje jako online zprostředkovatel. Stručně řečeno, proxy server funguje jako vaše síťové spojení, když se nechcete (nebo nemůžete) připojit přímo k webovým stránkám. Takové proxy mohou potenciálně zvýšit vaši bezpečnost, soukromí a mohou vám pomoci obejít filtry obsahu a geografické bloky. Mohou také ukládat obsah webových stránek do mezipaměti a za určitých okolností jej načítat rychleji. Některé typy proxy serverů však mohou být použity k filtrování nebo cenzuře obsahu a nezlepšují soukromí na World Wide Web.



Jak funguje proxy server?



Při každé návštěvě webové stránky se informace přenášejí mezi vaším počítačem (klientem) a počítačem webové stránky (serverem). Ale když používáte proxy server, používáte zprostředkující počítač, který sedí mezi vaším počítačem a serverem. Jinými slovy, vaše zařízení komunikuje pouze s proxy serverem, zatímco proxy server předává vaše zprávy serverům na internetu. Sdílí také všechny odpovědi ze serveru s vaším PC.



Kde mohu získat proxy?

Existuje mnoho služeb, kde si můžete pronajmout proxy servery. Ale taková služba jako proxy-sale.com s velkým výběrem vysokorychlostních IPv4 a IPv6 proxy s podporou HTTP(s) a Socks5.

Výhody proxy-sale.com;

  • Je možné pronajmout vyhrazenou adresu jednou rukou - osobně
  • Technická podpora 24/7
  • Čím více nakoupíte, tím méně zaplatíte
  • Rychlost osobního proxy - 95 mb/s
  • Vhodné pro hry, programy, sociální sítě, různé stránky.



Na službě si můžete vyzkoušet i bezplatné jednoduché proxy, ale pro profesionální použití stejně doporučujeme zakoupit proxy.


To je vše. Zabývali jsme se tématem proxy serverů. Doufám, že pro vás byl článek užitečný.

12. dubna 2022 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 16:28
    Chápu, co je proxy, teď to někde najdu
  2. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 22:38
    Nyní po přečtení tohoto článku budu moci sám někomu vysvětlit, co je proxy.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 12:59
    Proxy se dá velmi snadno koupit na jakékoli službě, snadno se mění, vynikající článek, líbil se mi a přečetl jsem si ho několikrát
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 21:33
    Děkuji za úžasný článek, vše je docela dostupné a jednoduché
  5. Filimon
    6. prosince 2023 23:18
    Už vím, proč je proxy potřeba, jen zjišťuji všechny informace podrobněji, proto jsem tady.