FreePrograms.me

Moudrá péče 365 6.6.5.635

Balíček nástrojů, které dokážou optimalizovat systém, konfigurovat skrytá nastavení a vyčistit váš počítač od harampádí. Pokud věříte vývojářům, můžete velmi rychle a co nejbezpečněji vyčistit systémový registr, můžete rychle uvolnit místo na pevném disku a defragmentovat registr.

Wise Care 365_01

Wise Care 365 je výkonný all-in-one softwarový balík systémových utilit pro optimalizaci, ladění a čištění vašeho PC. Skvělé řešení pro zlepšení výkonu systému. Je možné vytvořit bod obnovení a úplnou kopii registru.
Aplikace umí také obnovit smazané soubory, lze blokovat spouštění aplikací nastavením hesel, nechybí nástroje pro optimalizaci RAM a upravovat lze seznam programů ke stažení. Nástroj má příjemné a srozumitelné rozhraní, přítomna je ruská podpora.

Wise Care 365_02

Program pro zlepšení výkonu počítače, defragmentaci místních disků a vyčištění systému od nepotřebných souborů. Utilita se vyznačuje vysokou rychlostí skenování a nejpřesnější prací s klíči v registru. Wise Care 365 má nástroje pro mazání důvěrných uživatelských dat – mezipaměť prohlížeče, otevřené video a audio soubory, prohlížené dokumenty.

Wise Care 365 verze 6.6.5.635 si můžete stáhnout níže:

Stažení Wise Care 365 v ruštině stojí za to vyčistit registr a odstranit nepotřebné soubory. Navzdory tomu má aplikace zabudováno mnoho dalších utilit: například generování hesel, odinstalování softwaru nebo obnova dat. K dispozici je automatická diagnostická možnost: pokud se rozhodnete ji použít, program samostatně identifikuje problematické aspekty vašeho počítače a poté provede optimalizaci.



11. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný