FreePrograms.me

Winamp 5.9.2 sestavení 10042

Program umožňuje pracovat se soubory ve formátech MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI atd., podporuje přehrávání videa (AVI, ASF, MPEG, NSV), má velké množství nastavení a parametry, má možnost měnit vzhledy, má dobrý vizualizační modul, knihovnu médií a mnoho dalšího.

Schopnosti tohoto přehrávače jsou skutečně působivé: kromě neúplného seznamu typů souborů uvedených výše přehrává hudbu MIDI a tracker, skladby z audio CD, podporuje streamování, prostorový zvuk, má možnost vyrovnání hlasitosti, má plně přizpůsobitelných deset -pásmový grafický ekvalizér, zobrazuje spektrogram a oscilogram, ukazuje krásné vizuální obrázky (pro zvuk), podporuje práci s metadaty (vlastní editor, automatické vyplňování informací z internetu), umožňuje kopírovat AudioCD do digitálního formátu a naopak, umí práce se zásuvnými moduly a mnoho dalšího.

Vyzdvihnout bychom měli také multimediální knihovnu, která vám umožní pohodlně vyhledávat, třídit a filtrovat veškerá mediální data na vašem PC. Zde si mimochodem můžete nakonfigurovat ovládání přehrávače pomocí kombinace horkých kláves nebo multimediálních tlačítek.

Stáhněte si Winamp 5.9.2 sestavení 10042 níže

Jedním slovem, Winamp je celá multimediální kombinace, která dokáže reprodukovat jakýkoli audio a video obsah a také poskytuje další požadavky pro nejnáročnější uživatele. 

29. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný