FreePrograms.me

Stáhněte si Awave Studio 11.2

Awave Studio je skutečně výkonný nástroj pro zpracování a konverzi zvukových a zvukových souborů. 

Základní možnosti:

  1. Awave Studio podporuje velké množství zvukových formátů a umožňuje převádět soubory z jednoho formátu do druhého. Celkem je podporováno asi 285 formátů vstupních souborů a 140 formátů výstupních souborů.

  2. Software umožňuje číst a zapisovat různé formáty nástrojů používané v syntezátorech a zvukových modulech. Umožňuje vám pracovat se zvukovými bankami a nastavením nástrojů pomocí Awave Studio.

  3. Awave Studio poskytuje přístup k formátům syntezátorů, které nejsou běžně dostupné ve standardních nástrojích v operačním systému Windows. To zahrnuje formáty jako AKAI S-1000 CD, AKAI S-3000 CD, Roland S-5xx nebo S-7xx, které vám umožňují pracovat se zvukovými knihovnami a nastaveními těchto nástrojů.

  4. Awave Studio má funkci převodu MIDI souborů na zvukové soubory. To vám umožní vytvářet zvukové verze vašich MIDI skladeb nebo používat MIDI soubory v jiných audio aplikacích.

  5. Software umožňuje zobrazit průběh každého nástroje nebo zvukového souboru. To je užitečné pro analýzu zvukových dat a vizuální reprezentaci zvukových tvarů.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Awave Studio nabízí širokou škálu funkcí a možností pro práci se zvukovými a zvukovými soubory různých formátů. Může být užitečný jak pro profesionální hudebníky a zvukové inženýry, tak pro milovníky hudby a poskytuje nástroje pro kreativní zpracování a konverzi zvukových souborů.

 

29. prosince 2023 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Elsa
    9 Leden 2024 20: 11
    Studio Awave výborný video editor, používám ho vždy a nezklame mě 
  2. maratik
    9 Leden 2024 20: 24
    velmi cool studio, podporuje mnoho audio formátů. Doporučuji všem.