FreePrograms.me

PhotoDiva 5.0

PhotoDiva je vynikající inovativní editor portrétů, který nabízí širokou škálu nástrojů pro vysoce kvalitní a efektivní retušování. Díky tomuto programu můžete proměnit své fotografie odstraněním vrásek, pupínků, akné, mateřských znamének, ale i bělením zubů a mnoho dalšího.

Funkce programu

Jednou z hlavních funkcí PhotoDiva je vestavěný algoritmus, který rozpoznává tváře na fotografiích s vysokou přesností. To otevírá možnost pro automatické a poloautomatické zpracování obrazu. Program nabízí hotové styly zpracování, které zahrnují všechny potřebné nástroje. Můžete například snadno vyrovnat tón pleti, odstranit drobné vady, vybělit zuby a výraznější oči. Všechny tyto změny se provádějí jedním kliknutím. Kromě toho můžete přepnout do režimu ručního nastavení, abyste provedli přesnější místní úpravy a změnili konkrétní oblasti portrétu, jako je kůže, oči, obočí, rty a zuby.

Funkce programu

Program také nabízí profesionální retušovací nástroje. Pokud má vaše fotografie větší a viditelnější nedokonalosti, můžete použít nástroje jako Léčivý štětec a Razítko. Léčivý kartáček je ideální na akné, černé tečky a vrásky na čele a nosoretní rýhy. Razítko vám umožní odstranit nežádoucí předměty z rámečku. Díky těmto nástrojům můžete dosáhnout nejpřirozenějšího výsledku.

PhotoDiva má také schopnost korigovat rysy obličeje. Vzhled svého obličeje můžete změnit podle svého. Funkce "Plastic" umožňuje upravit ovál obličeje, tvar brady, velikost očí, nosu, rtů a obočí pro dosažení požadovaného vzhledu.

PhotoDiva 5.0 si můžete stáhnout níže

PhotoDiva je výkonný editor portrétů, který nabízí bohatou sadu nástrojů pro dosažení vysoce kvalitních a profesionálních retušování. Použijte tento program a vytvořte úžasné fotografie.

 

15. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný