FreePrograms.me

Guma 6.2.0.2993


Eraser je dobrý program určený k bezpečnému a trvalému vymazání dat z vašeho pevného disku. Vícenásobně přepisuje informace pomocí pečlivě vybraných vzorů, aby bylo zajištěno, že smazaná data nelze obnovit. Tato výkonná aplikace je schopna mazat nejen běžné soubory, ale i zašifrované soubory, dočasné soubory a také efektivně maže stopy aktivity uživatelů na internetu. Navíc vám Eraser umožňuje pracovat podle plánu a automaticky mazat vybraná data v určený čas.

Eraser se snadno integruje do Průzkumníka Windows přidáním do kontextové nabídky. Uživatel tak může snadno smazat jednotlivé soubory a složky i celé diskové oddíly a zajistit tak jejich trvalé odstranění. Tento jedinečný program je navíc schopen efektivně vymazat volné místo na vašem pevném disku a zajistit, že nezůstanou dostupná žádná zbytková data. 

Eraser není jen program, ale skutečný ochránce vašeho soukromí a bezpečnosti dat. Nabízí trvalé mazání souborů, efektivní odstraňování stop internetové aktivity a spolehlivou ochranu před případnou obnovou dat. Využijte Eraser a dopřejte si bezpečí a klid s vědomím, že vaše data nebudou nikdy přístupná ostatním.

Program Eraser verze 6.2.0.2993 si můžete stáhnout přímo z našich webových stránek pomocí odkazu níže

Program je zcela zdarma a své funkce poskytuje zdarma. Použité algoritmy pro vymazání dat vám pomohou rychle a bezpečně odstranit informace, kterých se chcete zbavit. Pracuje se všemi jednotkami a systémy souborů FAT16, FAT32 a NTFS.

10. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný