FreePrograms.me

Jak obnovit smazaný oddíl ve Windows 7 pomocí Remo Recover?

Oddíly v počítači se systémem Windows 7 jsou nejdůležitější logické segmenty, které hrají důležitou roli v mechanismu načítání dat. Pokud jsou omylem nebo úmyslně odstraněny, bude to mít významný dopad na funkčnost vašeho počítače se systémem Windows 7.

Pokud smažete systémový oddíl Windows 7 (obvykle disk c), zastaví se všechny funkce vašeho počítače. Pokud jsou odstraněny jiné oddíly než systémový disk, váš počítač nepřestane fungovat. Data uložená v oddílu se však vymažou. Pokud nemáte zálohu souborů a složek přítomných na smazaném oddílu Windows 7, čelíte ztrátě dat!

Lidé si obvykle myslí, že smazaný oddíl ve Windows 7 je navždy ztracen. Ale to není pravda, v tomto případě vám nástroj Remo Recover pomůže obnovit soubory ze smazaného oddílu Windows 7 pomocí několika kliknutí.


Důležité: Nedoporučuje se ukládat žádné soubory ani instalovat jakékoli aplikace na jednotku, ze které jste smazali oddíl Windows 7, protože to může přepsat nebo poškodit ztracená data, která se pokoušíte obnovit z odstraněného oddílu.


Obnova smazaného oddílu Windows 7 pomocí Remo Recover:
Remo Recover je profesionální nástroj pro obnovu oddílu, který vám pomůže snadno obnovit smazaný oddíl z pevného disku Windows 7 Obnova dat je možná, i když je oddíl odstraněn, protože operační systém zobrazuje místo na pevném disku tohoto oddílu jako nepřidělené. To je důvod, proč data, která byly uloženy v této sekci se stanou nepřístupnými. Remo Recover důkladně prohledá váš pevný disk Windows 7, najde smazaný oddíl a obnoví všechna data ze smazaného oddílu.

Poznámka: Chcete-li plně obnovit soubory ze smazaného oddílu Windows 7, doporučujeme nainstalovat software pro obnovu dat Remo Recover na jiný počítač/notebook. Poté připojte pevný disk Windows 7, ze kterého jste odstranili nebo ztratili oddíly, jako externí pevný disk a obnovte soubory z odstraněného oddílu podle následujících kroků.

Podrobné pokyny pro obnovení smazaného oddílu systému Windows 7:
Krok 1: Připojte pevný disk Windows, ze kterého jste oddíl odstranili, k pracovnímu počítači, spusťte software Remo Recover a klikněte na tlačítko Obnovit oddíly. Poté uvidíte seznam fyzických a logických jednotek dostupných v systému. Vyberte příslušnou jednotku a klikněte na tlačítko "Skenovat".


Krok 2: Software prohledá pevný disk a najde smazané oddíly. Po dokončení skenování se zobrazí seznam nalezených oddílů, které byly ztraceny, odstraněny nebo zformátovány. Vyberte smazaný oddíl, ze kterého chcete obnovit data, a kliknutím na tlačítko "Skenovat" zahajte proces obnovy


Krok 3: Po dokončení skenování oddílu se v "Datovém zobrazení" a "Zobrazení typu souboru" zobrazí seznam obnovených dat.

Krok 4: Nástroj nyní umožňuje vyhodnotit výsledky obnovy tím, že vám umožní zobrazit náhled obnovených souborů pomocí možnosti Náhled.



Proč Remo Recover obnovit data z odstraněného oddílu Windows 7?

Oddíly ve Windows 7 lze odstranit kvůli poškození MBR, chybným sektorům na úložném zařízení, poškozené tabulce oddílů, aplikacím třetích stran, změně velikosti stávající logické jednotky a dalším. Ať už je důvod pro odstranění oddílu v systému Windows 7 nebo jakémkoli jiném počítači se systémem Windows jakýkoli, nástroj Remo Recover se vám bude hodit k obnovení dat oddílu. Software se snadno používá a poskytuje proces obnovy ve 4 krocích. Můžete si také zdarma stáhnout software pro obnovu dat Remo Recover a obnovit smazaný oddíl Windows 7 a zobrazit všechny obnovené soubory. Pomocí tohoto výkonného nástroje pro obnovu dat můžete dokonce obnovit data naformátovaných oddílů systému Windows 7 nebo obnovit ztracený oddíl NTFS systému Windows 7 s maximální lehkostí.

Bez ohledu na důvody pro odstranění oddílů ve Windows 7/8/8.1/10 nebo v jakémkoli jiném operačním systému, Remo Recover vám jistě pomůže snadno obnovit smazané oddíly.

Několik klíčových funkcí softwaru Remo Recover:

  • Obnova smazaných dat z poškozených nebo nepřístupných oddílů ve Windows
  • Podporuje obnovu smazaných oddílů ze SATA, IDE, SCSI, SSD pevných disků, flash disků, FireWire disků, externích pevných disků atd.
  • Obnova dat pomocí atributů Alternate Data Stream (ADS) z oddílů ve formátu NTFS
  • Schopnost vytvářet bitové kopie disku pro obcházení chybných sektorů a poté obnovit data z vytvořených bitových kopií disku
  • Podporuje širokou škálu typů datových souborů pro obnovu, včetně fotografií, videí, dokumentů, souborů aplikací a mnoha dalších

Stáhněte si Remo Recover zdarma z oficiálních stránek https://www.remorecover.com/

15. března 2022 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Liabreath
    Liabreath
    21. listopadu 2023 20:07
    Děkuji moc, opravdu jste mě zachránili! Všechna data byla obnovena. 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 16:42
    Obnovil jsem všechny smazané oddíly, teď je to alespoň jednodušší
  3. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 22:44
    Páni, myslel jsem, že to nejde opravit. Teď už to budu vědět.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:06
    Je to stále aktuální v roce 2023? Jen si to moc nepředstavuji 
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 21:53
    Smazaný oddíl jsem bez problémů obnovil, díky za informaci