FreePrograms.me

Tixati 3.19

Tixati je výkonný torrent klient, který využívá populární protokol BitTorrent. Tato aplikace je založena na principu peer-to-peer, který dokáže výrazně zkrátit dobu stahování souborů i při nízké rychlosti připojení k internetu.

Tixati však nemá pouze standardní funkce, které se nacházejí v jiných torrentových klientech, ale také řadu zajímavých funkcí. Vývojáři vzali v úvahu možnost zpracování odkazů, což se může hodit při použití jednoduchého torrentového odkazu jako magnetického odkazu. Kromě toho můžete nastavit připojení pomocí proxy serveru, používat protokoly UPnP a UDP a také přímé stahování novinek ve formátu RSS.
Tixati také nabízí úpravu rychlosti přenosu dat a návrh vizuálního motivu a také poskytuje spoustu užitečných informací o staženém souboru, peerech atd. Výhodná je především možnost zobrazení indikátorů stahování v grafické podobě, která umožňuje přehledně sledovat rychlost přenosu dat.

Tixati poskytuje pohodlné funkce a může být náhradou za nejoblíbenější torrent klienty, což vám umožní rychle stahovat soubory bez zatížení systémových zdrojů.

Stáhněte si Tixati 3.19

Kromě standardních funkcí podobných torrent klientů má Tixati řadu zajímavých funkcí. Vývojáři zajistili implementaci nástrojů pro zpracování odkazů, což je důležité při použití jednoduchého torrentového odkazu jako magnetu.


09. ledna 2024 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Alexej Jamščikov
    9 Leden 2024 23: 42
    video instrukce jsou zobrazeny jasně

    Vše bylo jasně vysvětleno, děkujeme za stažení!