FreePrograms.me

Stáhnout Deluge 2.1.1

Deluge je plnohodnotný multiplatformní BitTorrent klient, který je licencován pod GNU GPLv3+ a vyhovuje standardům freedesktop, což umožňuje jeho použití v různých prostředích. Klient aktivně používá knihovnu libtorrent.

Více funkcí

Deluge poskytuje rozsáhlou sadu funkcí specifických pro klienty BitTorrent. Mezi nimi: šifrování protokolů, DHT (distribuovaná hashovací tabulka), místní zjišťování peer-to-peer (LSD), výměna peer-to-peer (PEX), podpora UPnP a NAT-PMP, schopnost pracovat přes proxy, a omezení rychlosti přenosu dat.

Design

Program lze spustit jako samostatnou desktopovou aplikaci nebo v režimu klient-server. V režimu tenkého klienta vám Deluge umožňuje interakci s uživatelským rozhraním z jakékoli jiné platformy.

Deluge poskytuje tři hlavní uživatelská rozhraní:

  1. Desktopové rozhraní GTK, které poskytuje grafické prostředí pro práci s Deluge.

  2. Webové rozhraní, které umožňuje ovládat Deluge přes webový prohlížeč. Pomocí webového rozhraní můžete přidávat a ovládat torrenty, konfigurovat možnosti stahování a mnoho dalšího.

  3. Rozhraní příkazového řádku konzoly, které poskytuje nástroje a příkazy pro ovládání Deluge bez použití GUI. Toto rozhraní je užitečné zejména pro uživatele, kteří preferují práci přes příkazový řádek nebo automatizaci určitých úloh.


Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Deluge nabízí řadu způsobů interakce s klientem BitTorrent a má flexibilní uživatelská rozhraní, díky čemuž je oblíbenou volbou pro uživatele, kteří torrentují na více platformách.

Pro x-32bitový systém:

 

Pro x-64bitový systém:

 

29. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Ainot
    9 Leden 2024 20: 13
    Záplava top torrent všech dob pro osobní použití