FreePrograms.me

CrystalDiskInfo 9.2.1


CrystalDiskInfo je nástroj pro sledování stavu pevných disků, které podporují technologii SMART
Tento program poskytuje podrobné informace o pevných discích nainstalovaných ve vašem počítači. Zobrazuje informace o firmwaru, sériovém čísle, standardu, rozhraní, celkové době provozu a dalších vlastnostech disku. Kromě toho CrystalDiskInfo zobrazuje parametry atributů autodiagnostiky SMART, jako jsou chyby čtení, výkon, starty/zastavení vřetena, doba hledání stopy, počet cyklů zapnutí a vypnutí, chyby sektorů a mnoho dalšího. Díky tomuto programu můžete získat celkové hodnocení „zdraví“ vašeho pevného disku a rychle reagovat na případné problémy či poruchy. 
CrystalDiskInfo je nepostradatelným nástrojem pro každého uživatele, který chce mít přehled o stavu svých pevných disků. Díky němu můžete získat kompletní informace o každém disku včetně jeho charakteristik a parametrů autodiagnostiky. Program poskytuje spolehlivé sledování stavu disku, což umožňuje včas odhalit možné problémy a předcházet jim. 

Vlastnosti programu

Jednou z hlavních funkcí CrystalDiskInfo je zobrazení podrobných informací o disku včetně firmwaru, sériového čísla a standardu. Program také poskytuje údaje o rozhraní disku a jeho celkové době provozu. Tyto informace vám pomohou lépe porozumět charakteristikám vašeho disku a jeho aktuálnímu stavu. 
Kromě toho CrystalDiskInfo zobrazuje parametry atributů autodiagnostiky SMART Tyto parametry zahrnují chyby čtení, výkon, starty/zastavení vřetena, čas hledání stopy, počet cyklů zapnutí a vypnutí, chyby sektoru a další. Tyto parametry jsou důležitými indikátory stavu disku a umožňují rychle odhalit případné problémy nebo poruchy. 

Data získaná pomocí programu vám umožní rychle reagovat na případné problémy a přijmout opatření k jejich odstranění. Díky tomuto programu můžete zabránit ztrátě důležitých dat a udržet váš počítač v chodu. 
CrystalDiskInfo je nepostradatelný nástroj pro sledování a hodnocení stavu pevných disků. Poskytuje podrobné informace o jednotkách a také zobrazuje možnosti vlastní diagnostiky SMART Tento program vám pomůže udržet si přehled o stavu vašich disků a předcházet možným problémům.

CrystalDiskInfo verze 9.2.1 si můžete stáhnout přímo na našem webu

Ať už používáte CrystalDiskInfo jako příležitostný uživatel nebo profesionální správce systému, jeho intuitivní rozhraní a výkonné funkce z něj činí základní nástroj pro zajištění dlouhé životnosti a spolehlivosti úložných zařízení vašeho počítače. Jedná se o bezplatný, lehký a nezbytný nástroj pro každého, kdo se stará o výkon svých pevných disků a SSD.

​​​

09. ledna 2024 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Ilnaz
    9 Leden 2024 23: 13
    Skvělá hra, strávila jsem spoustu času a byla velmi spokojená s hratelností
  2. Alex
    Alex
    9 Leden 2024 23: 36
    Dobrý program, úplně vyřešil můj problém, doporučuji!