FreePrograms.me

Speccy 1.32.803


Speccy je místo, kde začít, pokud potřebujete vědět, co je uvnitř vašeho počítače.

Speccy je bezplatný program pro diagnostiku a monitorování počítačového hardwaru. Poskytuje podrobné informace o součástech počítače, jako je procesor, základní deska, RAM, grafická karta, úložiště, síť a senzory. Speccy může také sledovat teploty hardwaru a ukazovat zdravotní stav HDD a SSD.

Speccy se velmi snadno používá. Lze jej spustit z plochy nebo z nabídky Start. Po spuštění program automaticky prohledá váš počítač a zobrazí informace o jeho součástech. Uživatelské rozhraní Speccy je velmi uživatelsky přívětivé a intuitivní. Informace o počítačových komponentách jsou prezentovány ve formě adresářového stromu. Uživatel může rozbalit konkrétní adresář a zobrazit podrobnější informace o jeho obsahu.

Speccy má také několik dalších funkcí, které mohou být užitečné pro pokročilé uživatele. Program může například generovat zprávy o stavu vašeho počítače. Tyto zprávy můžete použít k odstraňování problémů nebo k porovnání stavu vašeho počítače s jinými počítači.

Speccy je výkonný a pohodlný nástroj pro diagnostiku a monitorování hardwaru počítače. Může být užitečný jak pro začínající uživatele, tak pro zkušené profesionály.

Funkce programu

* Aktualizujte ovladače hardwaru počítače
* Identifikujte zastaralé součásti počítače
* Zobrazení informací o záruce na počítačové komponenty
* Uložit informace o konfiguraci počítače do souboru

Stáhněte si verzi Speccy 1.32.803

Speccy nabízí možnost ukládat a exportovat systémové informace v různých formátech, včetně textu a XML. Tato funkce je zvláště užitečná, pokud potřebujete sdílet vlastnosti počítače s ostatními lidmi nebo uložit nahrávku pro pozdější použití. Díky tomu je Speccy nezbytným nástrojem pro každého, kdo hledá podrobné informace o hardwarových a softwarových komponentách svého počítače. Jednoduše řečeno, se svým uživatelsky přívětivým rozhraním, komplexním reportingem a možnostmi monitorování v reálném čase je Speccy nejlepší ve svém oboru.

 ​​​

08. ledna 2024 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. prostřednost
    9 Leden 2024 20: 33
    velmi užitečný program, bez něj bych nemohl nastavit počítač!
  2. MŮJ H
    9 Leden 2024 20: 40
    Vynikající a pohodlný program Speccy. Stahujte odtud. Nyní je vhodné zobrazit charakteristiky a informace o mém počítači. Skvělý program, doporučuji všem. 
  3. Kameněv
    9 Leden 2024 21: 16
    Doporučuji všem, aby si ji stáhli, je to skvělá aplikace
  4. Egor
    Egor
    9 Leden 2024 22: 21
    dobrá aplikace, bez reklamy a zbytečných funkcí, dobře ukazuje vlastnosti PC a jeho teplotu.