FreePrograms.me

Stáhněte si Sony ACID Pro 8.0.5.226

Sony ACID Pro je renomovaný a stabilní nástroj pro tvorbu hudby. Poskytuje mnoho funkcí a možností pro práci se zvukovými smyčkami, MIDI, nahráváním a zpracováním zvuku. Pokud chcete sekvencer s kvalitním zvukem a snadno použitelným rozhraním, Sony ACID Pro může být dobrou volbou.

Vlastnosti a funkce programu:

  1. Práce se zvukovými smyčkami: Sony ACID Pro usnadňuje práci se zvukovými smyčkami a usnadňuje vytváření skladeb. Prvky smyčky můžete měnit nezávisle na sobě, aniž byste ovlivnili ostatní parametry. To pomáhá při vytváření zajímavých a složitých hudebních aranžmá.

  2. Podpora pluginů VST: Program je kompatibilní s pluginy formátu VST, což umožňuje rozšířit jeho funkčnost a používat různé virtuální nástroje a efekty.

  3. MIDI Work: Sony ACID Pro umožňuje vkládat MIDI stopy, což umožňuje vytvářet a upravovat hudbu pomocí MIDI nástrojů.

  4. Záznam zvuku: Můžete nahrávat zvuk přes libovolný vstup zvukové karty přímo v programu. To vám umožní zahrnout skutečné nástroje nebo vokály do vašich skladeb.

  5. Zpracování zvukových klipů: Sony ACID Pro nabízí řadu funkcí pro zpracování zvukových klipů, včetně možnosti změnit tón samplů beze změny jejich trvání nebo formantů. To je užitečné pro hudebníky, kteří potřebují rychle tvořit a experimentovat s nápady.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

11. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný