FreePrograms.me

Stáhněte si Ingefest 2.0

Ingefest je uživatelsky přívětivá aplikace pro operační systém Windows, která vám pomůže vytvořit podrobné plány budov s více podlažími. Díky této aplikaci snadno vypracujete návrh zařízení bytu, kanceláře, chaty nebo nebytových prostor.

Velký katalog

V aplikaci Ingefest najdete velký katalog bytového zařízení, pohodlně seskupený do kategorií. Můžete si vybrat z různých možností nábytku, dveří, oken a dalších prvků, abyste vytvořili dokonalé prostředí pro váš projekt.

Vytvářejte projekty

Můžete vytvořit projekt od začátku nebo použít jednu z přednastavených šablon, abyste ušetřili čas. V prvním kroku budete muset nakreslit půdorys a přidat stěny pomocí příslušného nástroje. Poté můžete přidat dveře, okna, nábytek a další položky, abyste svůj projekt oživili.

Design

Ingefest vám také umožňuje vybrat si různé materiály pro stěny, dveře a další prvky, abyste vytvořili požadovaný vzhled a dojem. Můžete experimentovat s různými barvami a texturami, abyste dosáhli požadovaného estetického efektu.

Usnadňuje vyhledávání a výběr:

  1. Najdete zde různé pohovky, křesla, pohovky a další předměty, které pomohou vytvořit útulné prostředí.

  2. Nabízíme různé varianty postelí, od klasických po moderní, takže si můžete vybrat perfektní místo pro odpočinek a spánek.

  3. Zde najdete širokou škálu skříní v různých velikostech a stylech.

  4. Stoly se dodávají v různých tvarech a velikostech, stejně jako židle, které vytvoří pohodlný pracovní prostor nebo jídelní kout.

  5. Zde najdete stoly, židle, police a další kusy nábytku speciálně navržené pro uspořádání vašeho pracovního prostoru.

  6. K dispozici jsou různé typy svítidel, od lustrů a svícnů až po stolní lampy a podsvícení pro vytvoření požadované atmosféry a funkčnosti.

  7. Najdete zde kuchyňské skříňky, pracovní desky, spotřebiče a další, které vám pomohou vytvořit funkční a stylovou kuchyni.

  8. V této kategorii naleznete nejrůznější domácí spotřebiče jako jsou lednice, sporáky, myčky a další, které zajistí pohodlí a komfort ve vaší domácnosti.

Kromě toho katalog obsahuje různé typy dveří, oken, oblouků, příček a schodišť, aby vyhovovaly vašim potřebám organizace prostoru.


Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Stáhněte si zdarma formát APK pro Android



11. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný