FreePrograms.me

Stáhněte si ActivInspire 1.5.0

ActivInspire zní jako výkonný nástroj pro vytváření a prezentaci interaktivních lekcí na interaktivní tabuli. Je určen pro učitele středních škol a vysokých škol a nabízí mnoho užitečných funkcí.

Design

S ActivInspire můžete vytvářet a navrhovat prezentační snímky pomocí různých nástrojů a zobrazovat je na projektoru, abyste je mohli sdílet s celou třídou. Program umožňuje zobrazit jak celý obrázek snímku, tak jeho jednotlivé části, což může být užitečné pro podrobné vysvětlení určitých aspektů materiálu.

Vlastnosti

ActivInspire – možnost provádět průzkumy celé třídy nebo malých skupin studentů. To vám umožní komunikovat se studenty a zkontrolovat, zda rozumí učebnímu materiálu. ExpressPoll vám dokonce dává možnost dotazovat se studentů během vyučování, díky čemuž je interaktivní a zábavná.

Placená verze

ActivInspire také nabízí řadu hotových šablon a zdrojů z Promethean Planet, které mohou učitelé používat k vytváření svých lekcí. Většina obsahu této služby je placená. Samotný ActivInspire také vyžaduje zakoupení licence, ale poskytuje možnost si ji dva měsíce před zakoupením vyzkoušet.

Lékař lekce

Rozhraní editoru lekcí ActivInspire má podobnou strukturu jako PowerPoint. Obsahuje pracovní oblast a okno pro přepínání mezi snímky a speciální ovládací panel slouží k přidávání prvků a textu do snímků. Můžete použít nástroje pro kreslení, nastavit profil prezentace a nastavit zobrazení prvků na snímku kliknutím nebo pomocí časovače.


Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 


07. prosince 2023 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Soshnik77
    Soshnik77
    7. prosince 2023 17:54
    Užitečný program. Pohodlně vytvářejte prezentace a sestavujte zprávy a sestavy 
  2. noldor
    noldor
    7. prosince 2023 19:21
    Skvělý pomocník při vývoji prezentace! Co bych si bez něj počal!