FreePrograms.me

Jak vložit hudbu do prezentace Microsoft Powerpoint 2007 na všechny snímky?

Как вставить музыку в презентацию Microsoft  Powerpoint 2007 на все слайды?

Pravděpodobně téměř každá součást tohoto aplikačního balíčku je každému známa. Nejoblíbenější je samozřejmě textový editor Balíček Microsoft Office. Dnes si ale povíme o jiné aplikaci z tohoto balíčku. Říká se tomu Microsoft PowerPoint. Microsoft PowerPoint je prezentační program. Má mnoho různých nástrojů pro vytváření široké škály prezentací. A také stojí za zmínku, že práce s tímto programem je velmi jednoduchá. Mnoho uživatelů má však při vytváření prezentace pomocí tohoto programu různé otázky.

Dnes si povíme, jak vložit hudbu do prezentace Microsoft PowerPoint. Podívejme se na způsob, jak vložit hudební doprovod na všechny snímky prezentace.

Máte tedy hotovou prezentaci, do které stačí vložit hudbu. V prezentaci musíte přejít na záložku "vložit“ a poté vyberte kartu „znít" a na této kartě klikněte na položku "Zvuk ze souboru".


Poté budete muset vybrat hudbu z počítače. Po výběru se budete muset rozhodnout, jak bude hudba zahrnuta do prezentace. Vyberte si jednu ze dvou.


V této fázi se zvukový soubor přehraje pouze na snímku, na který jste jej přidali. Musíme se ujistit, že hudba je na všech snímcích. Chcete-li to provést, v zobrazené horní nabídce vyhledejte položku "Přehrávání zvuku"a v tomto okamžiku musíte nastavit položku"Pro všechny snímky".
Tato metoda zahrnuje vkládání hudby do všech snímků prezentace Microsoft PowerPoint 2007. Metoda je poměrně jednoduchá a lze ji použít téměř ve všech verzích aplikace Microsoft PowerPoint.
06. listopadu 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 10:02
    Vložil jsem hudbu! velmi dobrý článek! funguje skvěle s hudbou! 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 21:07
    Nevěděl jsem, že můžete vkládat hudbu do prezentací. Zítra překvapím svého šéfa haha))