FreePrograms.me

KOMPAS-3D V15 - program pro tvorbu trojrozměrných modelů

КОМПАС-3D V15 -программа для создания трехмерных моделей


Jednoduše řečeno, trojrozměrný model je obraz vytvořený ve třech rozměrech. A 3D modelování je proces vytváření trojrozměrného modelu. Hlavním úkolem trojrozměrného modelování je vyvinout vizuální trojrozměrný obraz daného objektu. Lze také poznamenat, že pomocí trojrozměrného modelování je možné vytvořit nejen přesnou kopii objektu, ale také vyvinout objekt, který ve skutečnosti neexistuje. Dnes se podíváme na multifunkční softwarový balík pro tvorbu trojrozměrných modelů s názvem KOMPAS-3D V15.

Tuto aplikaci vytvořil Askon. Program KOMPAS-3D V15 funguje na počítačích s nainstalovaným OS Windows, jmenovitě Windows XP, Vista, 7, 8. Rozhraní programu je ruské.

Kde můžete použít softwarový balík KOMPAS-3D V15? Ano, v zásadě ve všech odvětvích, kde je potřeba něco vyvinout a navrhnout. Ihned lze poznamenat, že pomocí programu KOMPAS-3D V15 můžete systematizovat a vypracovávat technické dokumenty a různé výkresy v souladu s ESKD (Jednotný systém projektové dokumentace) a SPDS (systém projektové dokumentace pro stavebnictví).

Program KOMPAS-3D V15 je skutečně mocným nástrojem ve své oblasti působnosti. Například při konstrukci trojrozměrného modelu pomocí tohoto programu můžete vzít v úvahu všechny vlastnosti objektu. Díky tomu bude snadné najít chyby a nedostatky ve vaší práci. A to vám zase umožňuje později provádět změny ve stejném výkresu.

Mnoho uživatelů, kteří se zabývají 3D modelováním, jistě zná Program Autocad. Výkresy z tohoto programu lze tedy kopírovat přímo do pracovního okna programu KOMPAS-3D V15. To znamená, že můžeme dojít k závěru, že program KOMPAS-3D V15 je schopen integrace se systémy jako CAD/CAM/CAE.

Strojírenství, výroba přístrojů, stavebnictví - pro všechna tato odvětví má program KOMPAS-3D V15 své vlastní nástroje a funkce. Mimochodem, pro začátečníky tohoto programu je k dispozici speciální nápověda. Existuje speciální „ABC KOMPAS-3D“, který obsahuje části popisující nástroje programu.

Program KOMPAS-3D V15 si získal svou popularitu z nějakého důvodu. Obsahuje spoustu mimořádně užitečných funkcí a schopností pro XNUMXD modelování. A nejsou zde uvedeny všechny. Stáhněte si program a přesvědčte se sami.

download


[attachment=1:kompas3d_lt_v12.zip] 

11. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:09
    Ve své předchozí práci jsem pracoval v kompasu. Dobrý program na kreslení.