FreePrograms.me

Stáhněte si Zepp Life 6.9.2

Program nabízí uživatelům kontrolu nad funkcemi a nejlepší využití Xiaomi Mi Band pro vyvážení spánku a cvičení. V moderním světě se chytré hodinky a fitness náramky staly relevantními pro každého a Xiaomi se stalo úspěšným díky svým uživatelům. Stáhněte si apk soubor pro Android a můžete si užívat program od čínských výrobců.


Další funkce pro váš smartphone

Abyste svůj Mi Band využili na maximum, musíte jej synchronizovat se svým mobilním telefonem a kliknout na tlačítko stáhnout Zepp Life. Můžete tak ovládat svou fyzickou aktivitu a únavu, která se na náramku objeví. Program má následující funkce:

  • Pečlivě sledujte veškerou svou fyzickou aktivitu, včetně běhu, cyklistiky a cvičení v posilovně. Poskytuje profesionální analýzu údajů o srdeční frekvenci a dalších ukazatelů.
  • S osobním spánkovým asistentem bude aplikace analyzovat faktory, které zhoršují kvalitu vašeho spánku, a nabídne vám doporučení, jak ji zlepšit.
  • Systematická analýza deseti různých statistických skupin pro vytvoření optimálního tréninkového plánu.
  • Možnost nastavit si připomenutí a upozornění přímo na zápěstí, včetně upozornění z Viberu nebo upozornění na nové e-maily.
  • Plně kompatibilní s různými chytrými zařízeními od Xiaomi, jako je Mi Band, Amazfit Bip, Mi Body Composition Scale, Mi Scale, Amazfit Pace, Amazfit Smart Chip, zajišťuje pohodlnou interakci s vašimi zařízeními pro maximální efektivitu.

Design

Jednoduchý a pohodlný design s rychlým způsobem, který vám umožní přijímat jakékoli informace z aplikace.

V případě připojení k dalším smartphonům je potřeba to udělat přes Bluetooth, váš smartphone tedy musí mít verzi požadovaného Mi Bandu.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Stáhněte si Zepp Life:

 

24. listopadu 2023 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. GodyVody
    GodyVody
    2. prosince 2023 21:52
    Je skvělé, že vše můžete sledovat prostřednictvím telefonu nebo hodinek
  2. Diz1k
    Diz1k
    4. prosince 2023 00:04
    Skvělá aplikace pro trénink a čtení času