FreePrograms.me

Stáhněte si VAZ Crash Test Simulator 2

Stáhněte si zdarma novou verzi VAZ Crash Test Simulator 2 pro Android 

Ve světě počítačových her existuje mnoho žánrů, ale pokud jste nadšení pro auta a chcete otestovat jejich sílu, pak je VAZ Crash Test Simulator 2 hrou, která vám to umožní. Jedná se o vzrušující 3D automobilový simulátor, který nabízí jedinečnou příležitost otestovat domácí vozy v nárazových testech.

VAZ Crash Test Simulator 2 vám nabízí realistické nárazové testy, kde můžete testovat různé modely VAZ proti různým překážkám. Díky detailním modelům aut a realistické fyzice se můžete podívat, jak váš oblíbený VAZ obstojí v různých testech.

V tomto článku se podíváme na funkce hry VAZ Crash Test Simulator 2, různé testy, detailní design automobilů a mnoho dalšího. Jste připraveni vstoupit do vzrušujícího světa nárazových testů domácích vozů? Začněme!

Vlastnosti hry

1. Realistické crash testy
VAZ Crash Test Simulator 2 vám nabízí možnost provádět realistické nárazové testy na domácích autech. Můžete si vybrat různé modely VAZ a otestovat je, abyste viděli, jak budou reagovat na kolize s různými překážkami.

2. Rozmanitost testů
Hra nabízí široký výběr testů pro váš VAZ. Můžete si vybrat různé typy kolizí, jako je čelní, boční, zadní a další. Každá zkouška nabízí jedinečné podmínky a výzvy.

3. Detailní studie automobilů
VAZ Crash Test Simulator 2 nabízí detailní modely domácích vozů. Při nárazovém testu si budete moci prohlédnout každý detail vozu a jeho chování. Realistická fyzika a grafika dodávají hře autentičnost.

4. Zajímavé herní režimy
Hra nabízí nejen crash testy, ale i další zajímavé herní módy. Můžete si vyzkoušet své řidičské schopnosti v závodním režimu nebo plnit různé výzvy související s auty. To přidává rozmanitost a příležitost získat nové herní zážitky.

Závěr

VAZ Crash Test Simulator 2 je vzrušující 3D automobilový simulátor, který vám umožní testovat a testovat domácí auta v nárazových testech. Pomocí realistické fyziky a detailních modelů aut se můžete podívat, jak váš oblíbený VAZ obstojí při různých kolizích a testech.

Hra nabízí širokou škálu výzev a rozmanitá prostředí, takže si můžete užít různé typy setkání. Detailní design aut navíc dělá hru ještě realističtější a napínavější.

Pokud milujete auta a chcete otestovat jejich sílu, VAZ Crash Test Simulator 2 je hra, která stojí za vaši pozornost. Ponořte se do vzrušujícího světa nárazových testů domácích vozů a vyzkoušejte sílu svých oblíbených modelů VAZ. Jste připraveni na výzvu? Připravte se na vzrušující výzvy a vydejte se na cestu!

 

 

Stáhněte si zdarma VAZ Crash Test Simulator 2

 

07. listopadu 2023 10
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. lenkapddd
    20. listopadu 2023 22:39
    aplikace je velmi dobrá! Při stahování nebyly žádné problémy, samotná hra se nijak nezdržuje. Doporučuji všem! 
  2. Shohijahon Qurbonov
    22. listopadu 2023 19:54
    Díky za tuto hru! Stal se mým oblíbeným způsobem, jak trávit čas s přáteli. Vynikající multiplayerové režimy a schopnost mezi sebou soupeřit
  3. Stass
    23. listopadu 2023 09:09
    V této hře jsem přesunul všechny vázy, stojan se ukázal jako barva lilku
  4. ahhlov
    ahhlov
    2. prosince 2023 23:21
    Stáhl jsem si hru, vše je velmi realistické a zajímavé! 
  5. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 13:33
    Miluji v této hře rozbíjení vozů verze VAZ
  6. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 01:41
    Vynikající simulátor nárazu pro AvtoVAZ, díky za skvělou aplikaci 
  7. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 04:35
    super hra, můžeš ničit a testovat auta, jsem rád
  8. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 17:37
    Na telefonech je jen málo her s realistickou grafikou poškození. Ale tahle hra to má, i když slabé
  9. despota
    5. prosince 2023 19:31
    Závodění je skvělé, doporučuji všem 
  10. Basketball
    Basketball
    5. prosince 2023 21:19
    Úžasný simulátor, skvělé řízení a super grafika