FreePrograms.me

Jak používat nástroj AIDA64?

Как пользоваться утилитой AIDA64?

Jak sledovat všechny vlastnosti vašeho počítače? Je velmi obtížné to udělat pouhým okem. Ano, a to vyžaduje patřičné zkušenosti. Ale můžete jít úplně jinou cestou. Existují speciální programy, které pomáhají posoudit aktuální stav celého počítače jako celku a každé jeho jednotlivé součásti. Jeden z těchto programů je AIDA. Tento program jsme již na našem webu popsali. Dnes vám řekneme základy používání tohoto programu. Odkaz na stažení programu najdete na konci článku.

Hlavním úkolem tohoto nástroje je kontrola stability provozu a výkonu vašeho počítače. A k provedení této kontroly je třeba provést několik jednoduchých a nekomplikovaných kroků. Nejprve jej jednoduše nainstalujeme a poté spustíme samotný program. V okně programu vyberte "Služba"a"Test stability".
Как пользоваться утилитой AIDA64?


Vršek se ukáže grafy teploty komponent počítač. Pro přehlednost můžete zaškrtnout políčka u komponent, o které máte zájem. Ve spodní části bude informace o vytížení procesoru. Chybět nebudou ani informace o režimu přeskakování hodin.

co dělat dál? Ve skutečnosti je vše extrémně jednoduché. Můžete zaškrtnout políčka, která vás zajímají, a poté jednoduše stisknout tlačítko "Home„Dobu testu si zvolíte sami, můžete si nastavit různé délky trvání, ale často bude stačit 15–30 minut.

Během testu může dojít k následujícímu: objeví se chyby, test se sám zastaví nebo se dokonce objeví modrá obrazovka smrti. To znamená, že váš počítač má problémy a je třeba jej urychleně opravit. Pokud test projde bez takových chyb, pak počítač nemá žádné zvláštní problémy a výsledky najdete ve zprávě. Řekli jsme vám, jak otestovat stabilitu vašeho systému pomocí nástroje AIDA. Toto je hlavní účel tohoto programu a tento test může provést každý uživatel.

Stáhněte si zdarma AIDA64


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.aida64.ru/download
17. května 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:54
    Super, jen jsem chtěl vidět a sledovat své komponenty, co se s nimi děje při hrách, s tím mi pomůže tato utilita