FreePrograms.me

Stáhněte si simulátor ruské vesnice

Stáhněte si zdarma novou verzi simulátoru ruské vesnice pro Android 

Vítejte ve světě Russian Village Simulatoru! Tato vzrušující hra vám umožní ponořit se do života obyčejného vesnického chlapa a zažít všechny radosti a potíže spojené s tímto životním stylem. Verze 1.7 přináší ještě více funkcí a vylepšení, aby byla vaše herní cesta ještě vzrušující.

Gameplay


V Russian Village Simulator budete ponořeni do vzrušující hry, která nabízí širokou škálu aktivit a úkolů. Vaším úkolem je žít život vesnického chlapce a úspěšně spravovat svou farmu. Zde jsou některé klíčové herní funkce:

Péče o domácnost
Musíte se starat o svou farmu, včetně pěstování zeleniny a ovoce, chovu zvířat a zajištění jejich blahobytu. Budete plánovat plodiny, pečovat o rostliny, sklízet plodiny a prodávat je na trhu. Budete také muset stavět a upgradovat zemědělské budovy, abyste vylepšili svou farmu.

Obchodujte s vesničany
Budete moci komunikovat s ostatními vesničany a obchodovat s nimi. Prodávejte své produkty, nakupujte potřebné zdroje a předměty, stanovujte ceny a rozvíjejte svou obchodní síť. Schopnost vyjednávat a nacházet ziskové obchody vám pomůže dosáhnout úspěchu v obchodování.

Řízení času a zdrojů
Ve hře budete muset rozumně hospodařit se svým časem a zdroji. Každá akce trvá určitou dobu, takže budete muset své akce plánovat a rozhodovat se, jak efektivně využívat zdroje. Vyberte si, kdy osít pole, kdy se starat o zvířata, kdy se věnovat obchodu a dalším činnostem.

 Vývoj postavy


Verze 1.7 Russian Village Simulator nabízí více příležitostí pro rozvoj vaší postavy. Budete moci zlepšit své dovednosti v zemědělství, obchodování a dalších oblastech, stejně jako nakupovat nové vybavení a nástroje pro zlepšení vaší produktivity.

Plněním úkolů, dosahováním cílů a úspěšným řízením domácnosti získáte zkušenosti a upgradujete svou postavu. Zlepšení vašich dovedností vám umožní stát se výkonnějším farmářem, zručnějším obchodníkem a rozšířit své možnosti ve hře.

Navíc si budete moci pořídit nové vybavení a nástroje, které vám pomohou při práci na farmě. Nové traktory, nářadí a další předměty výrazně zvýší vaši produktivitu, zrychlí procesy a zpříjemní život na vesnici.

Rozvíjejte svou postavu, staňte se zkušeným farmářem a úspěšným obchodníkem a dosáhněte výšek v ruském vesnickém simulátoru!

Grafika a zvuk


Russian Village Simulator má krásnou a realistickou grafiku, která vám umožní zcela se ponořit do herního světa. Budete se moci kochat krásnými výhledy na okolní přírodu, detailní hospodářské budovy a zvířata.

Zvuk ve hře je také důležitým prvkem, který vám umožní vytvořit atmosféru vesnického života. Uslyšíte zvuky přírody, zvuky fungujících aut a zvířat i hudební doprovod, který pomůže navodit tu správnou náladu.

Verze 1.7 Russian Village Simulator nabízí ještě lepší grafiku a vylepšený zvuk, aby byla vaše herní cesta ještě realističtější a vzrušující.

 



 

Závěr


Russian Village Simulator je vzrušující hra, která vám umožní ponořit se do života vesnického chlapíka a zažít všechny radosti i potíže tohoto životního stylu. Budete se moci starat o svou farmu, obchodovat s ostatními vesničany, prozkoumávat svět kolem sebe a rozvíjet svou postavu.

S verzí 1.7 Russian Village Simulator získáte ještě více funkcí a vylepšení, díky kterým bude vaše herní cesta ještě vzrušující. Krásná grafika a realistický zvuk pomohou vytvořit atmosféru vesnického života.

Nenechte si ujít příležitost stát se součástí tohoto fascinujícího světa a žít život vesnického chlapíka v ruském vesnickém simulátoru!


Stáhněte si zdarma simulátor ruské vesnice


 

04. listopadu 2023 8
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shohijahon Qurbonov
    22. listopadu 2023 19:27
    Díky vývojářům za tuto hru! Stal se mým oblíbeným způsobem, jak trávit čas o samotě a užívat si zábavné hry
  2. Irinani
    Irinani
    23. listopadu 2023 18:19
    Ach, tahle vesnická atmosféra ve hře, vždy jsou to pole, domy ne vyšší než ve druhém patře, vzrušení jedním slovem 
  3. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 17:56
    Rád jezdím se svou šestkou po ruské vesnici, nostalgie 
  4. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 10:28
    Hra se mi moc líbila, babičky sedící v lavicích jsou naprosto úžasné.
  5. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 15:11
    Pokud jste městský domácí, pak vám tato hra dokonale navodí atmosféru vesnice 
  6. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 18:57
    Je skvělé se vrhnout do vesnice, dlouho jsem tam nebyl, ale s touto aplikací je to možné
  7. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 23:25
    Děkujeme za příležitost vytvořit a spravovat svou vlastní ruskou vesnici. Čeká na vás farmářský zážitek!
  8. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 10:07
    Tato hra předčila všechna má očekávání, krásná grafika, ježdění po vesnicích se ukazuje jako velmi cool