FreePrograms.me

Populární hry zdarma

Hry jsou skvělým způsobem, jak využít volný večer nebo víkend. Mnoho vzrušujících a významných projektů čeká na vaši pozornost. Každý týden se objevují nové tituly a časem prověření giganti se svých pozic nevzdávají.

Ale při pohledu na tuto nekonečnou rozmanitost počítačové zábavy vyvstává jedna velmi velká otázka: "Kde na to všechno mohu vzít peníze?" A popravdě, mnoho projektů dnes vyžaduje poměrně značné finanční prostředky a ne každý si takové výdaje, aniž by ohrozil svůj rozpočet, může dovolit...

A v této situaci přicházejí na pomoc bezplatné projekty, o kterých bude řeč v naší krátké recenzi.

Takže žánr Moba (Multiplayer Online Battle Arena, rozsvícená. "online bitevní aréna pro více hráčů").

Nikomu nebude tajemstvím, že v naší době je nejoblíbenější dav Liga legend.

League of Legends

«League of Legends„Především vyniká jednoduchostí a nízkým vstupním prahem. Člověk, který dříve ani nevěděl, co jsou online hry, může tento projekt okamžitě začít hrát a může se mu líbit. Ale nemyslete si, že je to samo o sobě jednoduché. Čím více času v něm strávíte, tím více příležitostí se vám otevírá: runy, farmaření atd.

V „League“ je ale také kontroverzní bod: nováček nemůže používat všechny postavy najednou, postupně budou k dispozici jedna po druhé. Pro někoho to bude plus, protože zvládnout jednoho hrdinu je mnohem snazší než sto, někomu to ale bude připadat monotónní a nudné.

Začněte hrát League of Legends... https://ru.leagueoflegends.com/ru-ru/

Hlavním konkurentem ligy v žánru MOBA je Dota 2.

Dota 2

 «Dota» na některých místech příznivě srovnatelné s League of Legends. Například zde jsou všechny postavy otevřené najednou a dar je POUZE vizuální. Ale zase tato MOBA bude od hráče vyžadovat více dovedností a ponoření se do hry než stejná „League of Legends“. Například bude mnohem více mechanik souvisejících s předměty a také větší množství promyšlených schopností. Zejména v Dota 2 existuje 5 zcela odlišných typů blbců, zatímco v „League“ jich je jen několik. ale"Dota„Je tu jedna velmi velká nevýhoda, o které zkušení hráči vědí – komunita. Je nepravděpodobné, že člověk, který se rozhodl poprvé vyzkoušet hry, spustí „Dota“a nebudou deprimováni z mnoha nastavení; opravdu nemají rádi neprofesionální hráče. 

Začněte hrát Dota 2 https://store.steampowered.com/app/570/Dota_2/

A tyto 2 hry jsou již mnoho let oblíbené v žánru MOBA.

Dalším oblíbeným herním žánrem je Střelec (střelec, anglický střelec - „střelec“).

Od té doby, co jsme začali naši recenzi žánru MOBA "League of Legends", začněme zde projektem od stejného vývojáře, americké společnosti Riot hry.

Ocenění

To Relativně nová hra, byla vydána v roce 2020. Vývojáři si dali za cíl především udělat e-sportovní hru pro všechny segmenty populace, takže Valorant s největší pravděpodobností poběží na jakémkoli počítači. Valorant představuje obsazení postav s unikátními schopnostmi, které se na první pohled nemusí někomu zdát příliš originální. Ale v navrhovaných herních světech, které vypadají docela rozmanitě (zimní lokace, město, džungle atd.), se i superhrdinové těžko vyrovnávají s týmem protivníka. 

Začněte hrát Valorant https://playvalorant.com/ru-ru/

Bylo by zvláštní, kdybychom zapomněli na nestárnoucí Counter-Strike ve své nejnovější verzi:

CS: GO

Counter-Strike: Global Offensive (z angličtiny — „Counterstrike: Global Offensive“). Jednou z výhod hry je její snadné učení. Zvládnutí CS mechaniky není vůbec těžké; stačí pár videí na YouTube. Ale rozmanitost variací: mapy, operátoři, skiny atd., na kterých vývojáři nešetřili úsilím ani časem, umožňuje hře zaujmout své právoplatné místo mezi svými konkurenty a rok od roku zvyšovat svou fanouškovskou základnu.

v současné době CS: GO je shareware, protože pro získání přístupu k plné funkčnosti si budete muset zakoupit Premium účet. Bez něj například nemůžete hrát o hodnocení a vážně omezená je i možnost získání nových skinů vzácných zbraní.

Začněte hrát CS: GO https://store.steampowered.com/app/730/CounterStrike_Global_Offensive/

Quake mistrů

Na rozdíl od předchozích stříleček je tato více staromódní. "Zemětřesení„je v podstatě čistá střílečka bez zbytečných mechanik. Tedy pokud ve stejném CS:GO existuje něco jako taktika – házení granátů a podobně, vše záleží jen na vaší reakci a schopnosti rychle měnit a přebíjet zbraně. Tento projekt také zrodil skákací mechaniku a používá ji pro mnoho her v řadě.

Bohužel v dnešní době Zemětřesení nepříliš populární, své nejlepší časy má za sebou. Ale pokud si chcete vystřelit ze srdce, tato hra je pro vás.

Začněte hrát Quake Champions https://quake.bethesda.net/ru/playnow

Fortnite

Fortnite - toto je nejpopulárnější Battle Royale naší doby. Grafika je provedena v kresleném stylu a jedním z hlavních rozdílů od ostatních Battle Royales je možnost stavět stavby přímo během bitvy. Střelba je také velmi náhodná, což je důvod, proč každý hráč bude moci dříve nebo později vyhrát – je to jen otázka času. "Čtrnáct dní” se zaměřuje především na dětské publikum, ale párkrát si zahraje i dospělý. Tomu napomáhají vývojáři, kteří hru často aktualizují a přidávají mnoho zajímavých funkcí, trvalých i sezónních. Začněte hrát Fortnite

Apex Legends

Nejoblíbenější hra. Svou dynamikou a propracovaností obstojí ve srovnání s ostatními battle royales. Kvůli nedostatku poškození při pádu a schopnosti vzkřísit spojence na cestách je tento proces návykový. 

Tato hra je rozhodně jednou z nejlepších her zdarma, které můžete hrát ve svém volném čase.

Vesmír je převzatý ze série dávno mrtvé slavné střílečky Titanfall, která je však v úzkých kruzích stále milována. To je pravděpodobně důvod, proč si hra získala takovou lásku a fanouškovskou základnu.

Apex je vhodný hlavně pro teenagery a hráče do 25 let. 

Začněte hrát Apex Legends https://www.ea.com/ru-ru/games/apex-legends

Na závěr naší recenze bych se rád dotkl tak poměrně specifického žánru, jako je Sběratelské karetní hry. Není jich tolik a dárcovství v nich hraje důležitější roli než v jiných hrách zdarma, ale přesto existují a vy je nechcete minout.

Krbové

 Karetní hry jsou známé především svým propracovaným dějem a rozmanitostí možných balíčků. Co nelze Hearthstone vzít, je jeho příběh, který byl převzat přímo z legendární série her WarCraft. Na rozdíl od jiných CCG má Hearthstone režim „dobrodružství“, který se pravidelně aktualizuje. V „adventures“ může hráč projít připravenými bitvami offline. Toto je skvělá příležitost procvičit si před přechodem do hodnoceného režimu. Na YouTube je o této hře spousta memů, protože má velmi zábavný hlasový projev, který je dokonce v ruštině. 

Začněte hrát Hearthstone https://playhearthstone.com/ru-ru

Gwent: Zaklínač

Jak název napovídá, jedná se o karetní hru ve vesmíru Zaklínače, převzatou přímo ze třetího dílu slavné franšízy. Velkým plusem hry je, že se jedná o precizně přenesený Gwent z originálu, ale doplněný o nové karty a krásné animace. Samotné hry vypadají atmosféricky a velmi bohatě a výsledek kola není nikdy dopředu znám. Doporučeno pro všechny fanoušky Zaklínače.

Začněte hrát Gwent: The Witcher https://www.playgwent.com/ru/


02. srpna 2021 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    17. listopadu 2023 21:55
    Tyto hry jsou důvodem mého zájmu o život, moc jsem jich nehrál, ale kdybych vyrostl, tak bych je sem strčil, je to také oblíbená hra, i když náročná
  2. ADAM NELEGAL
    ADAM NELEGAL
    22. listopadu 2023 23:09
    Skvělé hry, několik staženo, jsem moc rád, že jsem se sem podíval 
  3. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 08:37
    mnoho různých, zajímavých her! díky za článek
  4. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 18:05
    výběr nejlepších her zdarma v tomto vzrušujícím článku
  5. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 05:48
    League of Legends je moje oblíbená hra z výběru. miluji ji.
  6. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 22:47
    Vynikající soubor různých her, stáhl jsem a hrál s potěšením