FreePrograms.me

Program pro udržení rodinného rozpočtu

Программа для ведения семейного бюджета

Mnozí si řeknou: tak co je na tom špatného? Jen si pomyslete, párkrát jsem utratil víc, než jsem plánoval. Ale co když nežijete sami, ale se svou rodinou? Určitě s rodinou probíráte příjmy a výdaje. A neplánované výdaje všechny tyto diskutované plány jednoduše zničí. V budoucnu budete muset někde šetřit. Navíc můžete provést neplánovaný nákup, aniž byste o tom přemýšleli. Částka, kterou jste plánovali utratit za určité nákupy, vám unikla. Co dělat v této situaci? Jak kontrolovat a sestavovat rodinný rozpočet? Všechno můžete dělat postaru, totiž vzít sešit a pero, vše spočítat a teprve potom si vše zapsat do sešitu. Ale musíte uznat, že to bude trochu dlouhé. Pro udržení rodinného rozpočtu je jednodušší použít speciální počítačový program.

Existuje spousta programů pro správu rodinného rozpočtu. Existují placené a jsou i bezplatné. Podíváme se na bezplatný program pro správu rodinného rozpočtu. Program se nazývá MoneyTracker.

Tento program je domácí účetní program pro počítače. s nainstalovaným OS Windows. No, jak jste již pochopili, hlavním účelem tohoto programu je účtovat o financích domácnosti. Tento program je shareware, to znamená, že si můžete zakoupit plnou verzi nebo můžete použít bezplatnou verzi programu. Stojí za zmínku, že možnosti bezplatné verze programu by měly být dostačující.

Funkce tohoto programu jsou specializované, ale stále je jich poměrně hodně. Do programu tedy můžete zadávat příjmy a výdaje, můžete sledovat příjmy a podle toho i výdaje současně na více účtech v programu, plánovat příjmy a výdaje a využívat další podobné funkce a možnosti tohoto programu.

Do MoneyTracker můžete zadávat různé transakce. Například zde můžete zadávat údaje z účtenek a různých slev. Program si také umí pamatovat ceny a místa nákupu různého zboží. Program má vestavěný kalendář „výdajů a příjmů“. Můžete si ho přizpůsobit pro sebe. Kromě výše uvedeného může program vytvářet zprávy o operacích prováděných uživatelem. Pokud vám některá část programu MoneyTracker připadá obtížná, můžete použít vestavěnou nápovědu.

A tento program má samozřejmě zabudovaný modul pro udržení rodinného rozpočtu. Pomocí něj můžete vytvářet různá čísla rozpočtů, zvýrazňovat problémové oblasti ve vytvořeném rozpočtu, studovat a analyzovat rozpočet (samozřejmě s pomocí programu) a dělat další podobné věci. Pokud potřebujete program pro správu rodinného rozpočtu, pak je nejlepší použít program MoneyTracker. Tento program lze klidně nazvat jedním z multifunkčních a přitom jednoduchých a srozumitelných programů v této oblasti. Program si můžete stáhnout zcela zdarma z libovolného prohlížeče pomocí odkazu níže.

Stáhněte si MoneyTracker zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.dominsoft.ru/download.php
30. dubna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 16:53
    Jaký zajímavý program pro sledování rodinných výdajů. Určitě si to nainstaluji sám.