FreePrograms.me

EaseUS MobiMover zdarma

EaseUS MobiMover Free


Téměř každý majitel iPhonu a/nebo iPadu dříve či později čelí problému výměny dat mezi svým zařízením a počítačem s různými verzemi operačního systému Windows. Ve skutečnosti bylo vyvinuto mnoho softwarových nástrojů k vyřešení tohoto problému. Všechny řeší tento problém s větší či menší mírou pohodlí a příležitostí.
Níže se podíváme na jedno z nejjednodušších a nejpohodlnějších řešení pro přenos informací jakéhokoli typu ze zařízení iOS do PC a zpět – program EaseUS MobiMover.


EaseUS MobiMover je efektivní bezplatná aplikace určená především ke kopírování/přesouvání jakéhokoli typu dat uložených v iOS zařízení do počítače a následnému provedení zpětného procesu. To umožňuje vytvářet záložní kopie všech důležitých dat z iPhonu/iPadu, přenášet informace z jednoho mobilního zařízení Apple do druhého a synchronizovat soubory.

Zálohujte obsah iPhone/iPad



Vývojáři EaseUS MobiMover kladli ve své aplikaci hlavní důraz na funkcionalitu, která umožňuje rychlé a snadné zálohování různých typů souborů z iPhonu nebo iPadu na disk počítače a následně obnovu informací na mobilním zařízení iOS. Soubory zazipované pomocí aplikace lze použít jako základ pro přenos všech vašich dat z jednoho zařízení Apple do druhého.

EaseUS MobiMover Free



Nazývá se část programu, která uživateli poskytuje nástroje pro tvorbu zálohy a obnovu dat "Přenos jedním kliknutím". Lze poznamenat, že název modulu téměř zcela odpovídá jeho funkčnosti.



Proces vytváření zálohy lze velmi snadno spravovat, vylučovat nebo přidávat do zálohy určité typy dat, představované kontakty, zprávami, poznámkami, kalendáři, hlasovou schránkou, knihami, záložkami a historií prohlížeče Safari, fotografiemi, videi, hudbou (včetně seznamy skladeb), vyzváněcí tóny, audioknihy a uživatelské zvukové poznámky.



Samozřejmě nebudete moci vytvořit záložní kopii nebo obnovit data jedním kliknutím, ale proces je organizován co nejjednodušeji. Stačí vybrat směr kopírování souborů, zahájit proces přenosu informací do/ze zařízení (zařízení) několika kliknutími tlačítka myši a poté počkat na dokončení.

EaseUS MobiMover Free процесс создания бэкапа информации из iPhone, iPad



Správce souborů



Kromě kopírování všech dat určitého typu (typů) z/do zařízení Apple mají uživatelé EaseUS MobiMover možnost získat téměř úplný přístup k úložišti souborů iPhonu nebo iPadu a manipulovat s jeho obsahem v širokém rozsahu. .

EaseUS MobiMover Free файловый менеджер для управления данными на iPhone iPad



Foto, hudba, video

Správce dat od tvůrců příslušné aplikace poskytuje funkce pro import/export jednotlivých fotografií, hudebních a video souborů do/z paměti gadgetu iOS, jakož i jejich odstranění z úložiště a další manipulace v závislosti na typu obsahu. .

EaseUS MobiMover Free импорт и экспорт музыки, фото и видео между ПК и iPhone iPad



Všechny operace se provádějí téměř stejně jednoduše, jako kdyby uživatel připojil k počítači vyměnitelný USB disk se soubory, spíše než high-tech smartphone nebo tablet s operačním systémem, který je chráněn před manipulací se systémem souborů prostřednictvím nezdokumentovaných metod.

EaseUS MobiMover Free операции с фото- видео- и музыкальными файлами на iPhone iPad



Kontakty a zprávy

Přístup ke kontaktům a zprávám iOS, stejně jako práce s nimi, jsou v EaseUS MobiMover organizovány na vysoké úrovni. SMS lze například číst z obrazovky počítače a jejich seznam lze vymazat smazáním nepotřebných.

EaseUS MobiMover Free контакты и сообщения iOS в программе



Pokud jde o kontakty, uživatel má přístup k úplnému seznamu možností: prohlížení, úpravy, mazání a přidávání nových.

EaseUS MobiMover Free просмотр, редактирование, удаление и добавление контактов в iPhone



aplikace pro iOS

Na závěr přehledu hlavních funkcí správce souborů ze sady EaseUS MobiMover nelze nezmínit možnost manipulace s iOS aplikacemi.

EaseUS MobiMover Free работа с iOS-приложениями на iPhone iPad



Softwarové nástroje lze z iPhonu nebo iPadu snadno odebrat, importovat na disk PC a exportovat z něj. Pokud máte k dispozici ipa balíček jakékoli aplikace, můžete si ji snadno nainstalovat na mobilní zařízení Apple.

EaseUS MobiMover Free импорт экспорт установка и удаление программ на iPhone ipad



Stahování videí z internetu



Vývojáři EaseUS MobiMover do aplikace integrovali přídavný modul, který je obecně určen pro manipulaci s daty na iOS zařízeních - "Video Downloader".

EaseUS MobiMover Free загрузчик потокового видео из интернета



Tento nástroj vám umožňuje snadno stahovat videa zveřejněná na různých internetových zdrojích, které vysílají videa online. Mezi podporované patří weby pro hostování videa YouTube, Vimeo, Dailymotion; sociální sítě VKontakte, Instagram; zpravodajské zdroje atd. "Video Downloader" je schopen způsobit obdiv mezi těmi, kteří rádi sledují video obsah offline, možnost stahování je tak jednoduchá.

EaseUS MobiMover Free скачивание роликов с видеохостингов и соцсетей в iPhone iPad



Stačí zkopírovat odkaz na video z prohlížeč, vložte jej do speciálního pole v okně programu, vyberte cílové úložiště - PC nebo iPhone/iPad a klikněte "Stažení" - během několika minut se video uloží na disk vašeho počítače nebo do paměti vašeho mobilního zařízení iOS.

EaseUS MobiMover Free скачивание видео с ресурсов в сети



Hodnota


  • Zdarma pro nekomerční použití;
  • Snadné spárování se zařízením iOS;
  • Lakonické a uživatelsky přívětivé rozhraní;
  • Ovládání funkcí dostupné i pro neškolené uživatele;
  • Téměř úplný přístup k souborům uloženým v paměti zařízení Apple, bez ohledu na jejich typ;
  • Schopnost stahovat videa z internetu.



Omezení


  • Neexistuje žádný překlad rozhraní do ruštiny;
  • Aby program fungoval, je vyžadován iTunes, který není nainstalován z obchodu Microsoft Store.



EaseUS MobiMover Free lze nazvat aplikací, která si zaslouží čestné místo v arzenálu softwarových nástrojů mnoha majitelů iOS zařízení. Pokud potřebujete rychle, snadno a efektivně přenášet soubory z iPhonu nebo iPadu na disk počítače a zpět, rozhodně stojí za pozornost schopnosti MobiMoveru.

Stáhněte si zdarma EaseUS MobiMover zdarma


https://www.easeus.com/phone-transfer/mobimover-free.html
06. července 2018 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 20:55
    EaseUS MobiMover Free je vynikající program, fungoval! 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 20:57
    EaseUS MobiMover Free, skvělý program pro iPhony a iPady
  3.        Nulu
    6. prosince 2023 07:09
    Tento program slouží k rychlé a kvalitní výměně dat mezi PC a iPhonem. Děkuji za tento program.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:53
    Výborný program, vše bylo přeneseno jednoduše a nic složitého
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 23:49
    Našel jsem rychlé řešení výměny dat, díky za článek