FreePrograms.me

Programy a služby pro vytváření umění z fotografií

Программы и сервисы для создания артов из фотографий

Počítače jsou rychle se vyvíjející zařízení, která mohou pomoci s prací ve zcela jiných oblastech. Například pomocí počítače můžete přeměnit jakoukoli fotografii a doslova ji během několika sekund proměnit v umění.

Jedním z populárních trendů v počítačových programech jsou fotoeditory, které jsou dnes značně zjednodušené, takže i začínající uživatel dokáže fotku okamžitě přetvořit. A pokud nemáte schopnosti umělce, neznamená to, že nemůžete přeměnit fotografii v umění.

Programy pro vytváření umění z fotografií



Uživatelé dnes nemají na výběr programy pro úpravu fotografií – je jich opravdu hodně. Dnes se nepodíváme na všechny fotoeditory, ale pouze na ty, které dokážou z jakékoli fotografie udělat umění.

Paint.net





Bezplatný, ale také funkční editor fotografií, který si postupem času dokázal získat velkou armádu fanoušků.

Program má ve svém arzenálu spoustu možností pro manuální i poloautomatickou transformaci fotografií - včetně filtrů, které promění fotografii v umění. Pokud by vám dostupné možnosti nestačily, na internetu je spousta pluginů, které rozšiřují možnosti tohoto programu.

Stáhněte si program Paint.net http://paintnet.ru/download/

GIMP





A přestože GIMP nemá schopnost přeměnit fotografii na umění na jedno kliknutí, nemůžeme tento program nezmínit z toho prostého důvodu, že jde o nejvýkonnější a nejfunkčnější grafický editor mezi bezplatnými, který umožňuje provádět doslova jakákoliv manipulace s obrázky. Co si budeme povídat, program si poradí s takovým úkolem, jako je převod fotografie na umění, a jak to udělat, můžete se naučit z různých tutoriálů, kterých je dnes na internetu mnoho.

Stáhněte si program GIMP https://www.gimp.org/

Fotografie





Nejedná se o počítačový program, ale o online službu, která z jakékoli fotografie okamžitě udělá kresbu. Když přejdete na web, budete se muset rozhodnout, v jakém stylu chcete vidět existující obrázek, poté zbývá pouze nahrát obrázek na webovou stránku služby a počkat na dokončení procesu zpracování.

Přejděte na online službu Pho.To http://funny.pho.to/ru/art-effects/

Prisma



Программы и сервисы для создания артов из фотографий


Není to tak dávno, co se aplikace Prisma objevila pro tak populární mobilní platformy jako iOS a Android, která si okamžitě získala miliony fanoušků.

Podstatou této aplikace je, že pomocí unikátní technologie jsou fotografie převedeny na obrázky, které kopírují styl populárních umělců. Služba neaplikuje pouze filtr, jako to dělají podobné služby, ale pomocí neuronových sítí a umělé inteligence fotku zcela předělá a postaví ji do nového a zcela jiného světla.

Říkáte, že je tady zapomenutá aplikace pro chytré telefony? Faktem je, že vývojáři bohužel neimplementovali počítačovou verzi Prisma, ale to neznamená, že ji nelze použít na počítačích s operačním systémem Windows - dnes existuje spousta emulátorů OS Android, které umožňují spouštět libovolné aplikace na vašem počítači vyvinutém pro mobilní operační systém a používat je zcela volně.

V tomto případě vám doporučujeme věnovat pozornost tak oblíbenému emulátoru, jako je BlueStacks - bude distribuován zcela zdarma z oficiálních stránek vývojáře. Jakmile připojíte svůj účet Google k emulátoru, budete moci stahovat aplikace z Play Market, což znamená, že můžete okamžitě začít stahovat Prisma.

Stáhněte si BlueStacks

Stáhněte si aplikaci Prisma Hledání počítačových programů implementovaných k přeměně fotografií na umění je dnes stále problematičtější, protože většina z nich je implementována výhradně pro mobilní platformy. Pokud tedy v našem článku chyběl počítačový program, který umožňuje proměnit fotografie v umělecká díla, nemlčte o tom, ale podělte se o to v komentářích.
27. září 2017 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 07:16
    S fotografiemi je velmi snadné pracovat a transformovat je pomocí vysoce kvalitních editorů videa a fotografií.
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:47
    Pro mě je jednodušší rychle vytvořit náhled nebo něco podobného ve Photoshopu, velmi pohodlné 
  3. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 23:29
    díky za radu, skvělý program pro umění