FreePrograms.me

Otevřete dokument ve formátu doc ​​online

Открываем документ формата doc онлайн

Pokud je váš počítač prostředkem zábavy, pak je nepravděpodobné, že na něm budete mít nainstalovanou spoustu různých programů. Koneckonců, jsou vám prostě k ničemu. Ale v každém případě se budete muset vypořádat s elektronickými dokumenty. Například u stejné hry je často elektronický dokument obsahující informace o této hře. Nejčastěji je tento dokument prezentován buď ve formátu txt nebo ve formátu doc. Pokud k takové situaci dojde, nemusíte instalovat kancelářský balík Microsoft Word, protože dokument doc můžete otevřít jiným způsobem. Pravděpodobně mnozí již uhodli, že budeme mluvit o online službách, pomocí kterých můžete otevřít dokument ve formátu doc. Vše, co musíte udělat, je otevřít prohlížeč, přejít na požadovanou službu a otevřít tam dokument ve formátu doc.

První služba je umístěna na webu http://www.viewdocsonline.com/. Rozhraní tohoto webu je v angličtině, ale to práci s ním nekomplikuje. Musíte nahrát požadovaný dokument a poté kliknout na „Zobrazit dokument". Po těchto krocích budete muset chvíli počkat, než se dokument načte, a poté jej můžete začít číst.

Další služba, která dokáže otevřít dokument online, se nachází na webu http://www.docspal.com/viewer. V této části webu můžete otevřít dokumenty online. Rozhraní tohoto webu je také v angličtině, ale nebudete mít žádné potíže. Chcete-li otevřít dokument, musíte udělat pouze 2 kroky. Prvním krokem je stažení dokumentu a druhým kliknutím na „Zobrazit ".

Práce na této službě je téměř stejná jako práce na předchozí. Jediný rozdíl je v tom, že na webu http://www.docspal.com můžete převádět různé formáty elektronických dokumentů.

Mimochodem, můžeme říci pár slov o anglickém rozhraní obou služeb uvedených v článku. V moderních prohlížečích Můžete si nainstalovat speciální rozšíření, pomocí kterého přeložíte obsah webové stránky do jazyka, který potřebujete. Dokument ve formátu doc ​​můžete otevřít bez pomoci speciálních programů. Tuto operaci lze provést pomocí webových služeb, které jsou uvedeny v tomto článku.
21. května 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:46
    Ano, stává se, že Slovo je zničeno a dokumenty je třeba naléhavě otevřít. Nyní je jasné, jak na to.