FreePrograms.me

Instalace a používání rozšíření VkOpt v prohlížeči Yandex

Установка и использование расширения VkOpt в Яндекс.Браузере

VkOpt je nejužitečnějším doplňkem pro uživatele sociální sítě VK, která této sociální službě poskytuje velký balík různých možností. Dnes se tomuto opravdu zajímavému řešení zastavíme podrobněji.

Instalace VkOpt v prohlížeči Yandex



Používání rozšíření začíná samozřejmě jeho instalací do prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že doplněk si musíte do svého prohlížeče stáhnout výhradně z oficiálních webových stránek vývojáře. Faktem je, že díky oblíbenosti tohoto řešení se na internetu objevilo hodně klonů, které mohou vážně ohrozit bezpečnost vašeho počítače.

  1. Následujte odkaz na konci článku na oficiální web vývojáře VkOpt. Klikněte na tlačítko vedle ikony prohlížeče Google Chrome "Nainstalujte".

    Установка и использование расширения VkOpt в Яндекс.Браузере


  2. Dále budete muset potvrdit instalaci rozšíření.




Po úspěšném dokončení instalace se v pravém horním rohu objeví malé okno, které vás o tom informuje.



Pomocí VkOpt



Již z názvu rozšíření je zřejmé, že jeho práce zasahuje i do sociální služby VKontakte, takže bychom měli jít na tuto stránku. Níže se podíváme na použití klíčových funkcí tohoto rozšíření.

Stáhnout hudbu



Snad nejžádanější příležitost pro každého uživatele sociální sítě VKontakte. Příjemné je, že stahování hudby funguje i s novým rozhraním sociální sítě, takže se stahováním nebudete mít žádné problémy.

  1. Přejít na sekci "Hudba". Pokud najedete myší na skladbu, která vás zajímá, otevře se napravo od ní doplňková nabídka, která obsahuje ikonu stahování.



  2. Kliknutím na tuto ikonu prohlížeč Yandex okamžitě začne stahovat vybranou skladbu.


Stahování videí



Stahování videí z VK probíhá přibližně na stejném principu. Jednoduše otevřete video, které vás zajímá, a kliknete na ikonu stahování napravo od něj.



Procházení fotografií pomocí kolečka myši



Po otevření působivě velkého alba fotografií se mezi nimi můžete pohybovat mnohem pohodlněji, pokud budete používat pouze kolečko myši.

  1. Ve výchozím nastavení je tato funkce zakázána, ale můžete ji kdykoli povolit. Chcete-li to provést, klikněte na svůj avatar v pravém horním rohu a v zobrazené další nabídce položku otevřete "VkOpt".



  2. Na obrazovce se otevře okno nastavení VkOpt, ve kterém byste měli zaškrtnout políčko vedle položky „Posouvání fotografií pomocí kolečka myši“ (úplně první na seznamu). Zavřete okno nastavení.




Od této chvíle stačí kolečkem myši mírně posouvat, dokud neklikne, poté se fotografie změní na jinou. Tato funkce je mimořádně pohodlná.

Další zajímavé funkce VkOpt:



  • Blokování reklam;

  • Zobrazení informací o velikosti zvuku a datovém toku;

  • Automatické odstranění znaků ze zvukových jmen;

  • Zakázat funkci zaokrouhlování;

  • Obnovení obvyklého loga VKontakte;

  • Zvýraznění společných skupin barvou;

  • Nastavte si vlastní barvu pozadí pro nepřečtené zprávy a mnoho dalšího.
Doufáme, že jsme vám dokázali prokázat užitečnost doplňku VkOpt, který uživatelům poskytuje funkce VKontakte, které nelze získat od vývojářů sociální sítě. Toto řešení je distribuováno jako vždy zcela zdarma, ale vývojářům nebude vadit vaše finanční pomoc (i ve výši pěti rublů) prostřednictvím peněženky Webmoney. 

Stáhněte si zdarma VkOpt


Stáhněte si nejnovější verzi doplňku z oficiálního webu http://vkopt.net
28. května 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:47
    Vše fungovalo napoprvé, děkuji! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:30
    VK opt je vynikající rozšíření pro prohlížeč Yandex, které lze stáhnout z tohoto webu