FreePrograms.me

Velcom: deaktivace hlasové schránky

Velcom: отключение голосовой почты

Velcom je mobilní operátor, který má své výhody i nevýhody. Stejně jako jiné podobné služby i Velcom poskytuje některé služby svým klientům standardně, ihned po připojení. Jednou z těchto služeb je „Hlasová schránka“, jejíž podstatou je zasílání hlasových zpráv uživateli o příchozích hovorech, když je vaše telefonní číslo obsazeno, odpojeno nebo mimo oblast pokrytí mobilní sítí. Někomu se tato služba bude líbit, jinému ne. Pokud se vám tato služba nelíbí, chcete ji deaktivovat, ale nevíte, jak na to, nyní vás naučíme, jak to udělat. Deaktivace služby hlasové schránky
Stejně jako všechny ostatní služby lze hlasovou schránku deaktivovat pomocí speciálního příkazu USSD. Chcete-li to provést, vytočte číslo na svém mobilním telefonu * 441 1 * #tlačítko_volánía poté stiskněte na klávesnici číslo 1.

Po dokončení těchto kroků bude služba hlasové schránky zcela deaktivována. Celkový
Jak můžete vidět, deaktivace hlasové schránky na Velcom je velmi jednoduchá. Sdílejte znalosti, které jste získali, se svými přáteli a známými a nikdy se nestaňte rukojmím mobilních operátorů, kteří vám vnucují služby, které jsou pro vás zbytečné.
14. března 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 21:26
    Hlasová schránka vypnuta! všechno klaplo! Velký) 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:46
    Deaktivace služby se ukázala být jednodušší, než jsem si myslel, díky