FreePrograms.me

Obnovení zařízení Android do továrního nastavení

Возврат устройства на базе Андроид к заводским настройкам
Poměrně často v průvodcích a užitečných doporučeních pro odstranění různých technických a softwarových poruch a chyb všichni odborníci navrhují resetování smartphonu nebo tabletu Android na výchozí nastavení nastavená výrobcem. Jiný termín pro tento postup lze nazvat Hard Reset. předmluva

Je nutné si uvědomit, že prezentovaná operace jednoduše zničí všechny osobní údaje ze smartphonu, který používáte, jako například:
  • hry a programy, které byly nainstalovány;
  • všechny informace o vašich kontaktech z telefonního seznamu;
  • vaše účty na sociálních sítích a také účty v operačním systému zařízení.


Naštěstí pro všechny uživatele má tento proces i pozitivní stránku. Všechny osobní údaje zaznamenané nebo nainstalované na volitelné paměťové kartě Micro SD nebudou zničeny.

Po dokončení obnovení továrního nastavení bude váš smartphone nebo tablet Android vypadat přesně stejně, jako když jste jej zakoupili v obchodech. Aby nedošlo k nenapravitelnému smazání osobních údajů, je možné nejprve vytvořit záložní kopii informací, kterou lze po resetování snadno obnovit.

Obnovení továrního nastavení

V tuto chvíli existuje nejlepší efektivní metoda, jak provést kompletní reset. Tato metoda bude nejúčinnější v případě, kdy se vaše zařízení nespustí úplně nebo při spuštění nepřesahuje logo společnosti výrobce, nebo pokud je smartphone uzamčen vzorem nebo heslem a vy jste jej zapomněli a nemohli jej obnovit.

Chcete-li provést úplné obnovení továrního nastavení, potřebujete následující:
  1. Restartujte smartphone.

  2. Přejděte na Obnovení. Abyste mohli tuto akci provést, musíte současně stisknout a na chvíli podržet kombinaci tlačítek. Různí výrobci smartphonů mají různé kombinace tlačítek, ale ve většině situací je standardní kombinace tlačítka pro snížení hlasitosti и tlačítka start smartphonu. Tlačítka musíte držet stisknutá, dokud smartphone nevstoupí Obnova.

    Výběr nabídky lze provést pomocí tlačítek hlasitosti a schválení pomocí tlačítka Start.


  3. Po zadání Recovery vyberte řádek "otřete data / factory reset".

    Возврат устройства на базе Андроид к заводским настройкам


  4. Dále klikněte na "ano-vymazat všechna uživatelská data".

  5. Po dokončení musíte vybrat pozici "Restartovat systém".


To je vše, co potřebujete k obnovení továrního nastavení zařízení Android.
13. listopadu 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Valery
    18. listopadu 2016 08:10
    Dobrý den, omlouvám se za dotaz, který není k tématu článku, ve složce Všechny programy jsem našel tuto složku se soubory „Hokanace verze 5.2 je soubor pro spuštění programu Setup/Uninstall. Řekněte mi, co to je a co s tím?
  2. Kait.15
    18. listopadu 2016 11:34
    Valery, každý program je dodáván s vestavěným instalátorem (odinstalátorem), pomocí kterého můžete program ve skutečnosti odebrat nebo znovu nainstalovat. Když odinstalujete program přes "Ovládací panely" - "Odinstalovat programy", systém vyhledá tento soubor, s jehož pomocí bude odinstalace ve skutečnosti dokončena. Z toho vyvozujeme, že tento soubor by se neměl smazat ani se jej dotknout.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:07
    Už dlouho jsem chtěl telefon vyčistit a vrátit do továrního nastavení, aby bylo vše dokonale čisté.