FreePrograms.me

Práce s Microsoft Word: uložení obrázku z dokumentu

Работа с Microsoft Word: сохраняем изображение из документа
Poměrně často obsahují soubory .doc a .docx kromě textu obrázky. Pokud cítíte potřebu uložit z takového dokumentu samostatný obrázek, ale nevíte, jak na to, pak vám nyní prozradíme postup, který vám pomůže „vytáhnout“ obrázek z textového dokumentu vytvořeného ve Wordu do vašeho počítač. Postup
  1. Otevřete dokument, který obsahuje obrázek, který potřebujete.
  2. Klikněte pravým tlačítkem na požadovaný obrázek a klikněte na tlačítko v rozevírací nabídce kopie.

    Работа с Microsoft Word: сохраняем изображение из документа


  3. Otevřete nástroj Malovat a vložte zkopírovaný obrázek do pracovní oblasti tohoto programu. To lze provést buď kliknutím pravým tlačítkem myši a následným výběrem vložit, nebo stisknutím kombinace kláves Ctrl + V.



  4. Po těchto krocích bude obrázek zkopírován na plátno programu Malování. Dále musíte oříznout nepotřebnou oblast, která přesahuje obrázek. Chcete-li to provést, klikněte levým tlačítkem myši na tuto oblast, poté podržte stejné tlačítko na jedné ze čtvercových ikon a přetáhněte okraje, dokud nedosáhnete požadovaného výsledku.



  5. Když je vše připraveno, klikněte na tlačítko nabídky v levé horní části programu Malování, vyberte Uložit jako, poté označte, v jakém formátu chcete uložit hotový výsledek a kam v počítači obrázek uložit.


Připraven. Otevřete si na PC sekci, kam jste obrázek uložili, a uvidíte, že vše klaplo.
01. října 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:19
    Použil jsem tuto aplikaci pro studium, bylo to skvělé díky