FreePrograms.me

Správné odstranění qqpctray.exe z vašeho počítače

Правильное удаление qqpctray.exe на компьютере

Při použití neověřených stránek ke stažení jakýchkoli archivovaných souborů existuje vysoká pravděpodobnost stažení a instalace čínského programu Tencent do vašeho počítače, který, jak se zdá, se uživateli doporučuje jako vynikající antivirový program a nástroj pro optimalizaci systému. Ale ve skutečnosti vše, co může udělat, je spustit proces qqptray.exe, který na počítači udělá jen spoustu špatných věcí a bude neustále „požírat“ RAM počítače.

Z řady důvodů není možné jednoduše odstranit proces qqpctray.exe a celý program Tencent a z tohoto důvodu doporučujeme použít k tomu speciální instrukce.

  1. Otevřete správce úloh a ručně odeberte všechny procesy, které mají následující názvy: Qqpctray.exe, QQPCRealTimeSpeedup.exe, QQPCNetFlow.exe, Tencent.
  2. Dále vyhledejte složku programu v počítači. Může být instalován na různých místech. Chcete-li to najít, otevřete Můj počítač a nahoře do vyhledávacího řádku napište Tencent.

     
     



  3. Přejděte do kořenové složky, kde zadejte sekci QQPCMng. Spusťte soubor zde Uninst.exe, který je zodpovědný za úplné odstranění programu ze systému.
  4. Po těchto krocích se otevře okno, kde je vše napsáno v čínštině. Chcete-li program odebrat, jednoduše klikněte na stejná tlačítka, která jsou označena na snímcích níže:
    • Modré okno - vyberte levé tlačítko.

      Правильное удаление qqpctray.exe на компьютере



    • Červené okno - vyberte levé tlačítko.



    • Dialogové okno pro potvrzení úplné odinstalace - vyberte levé tlačítko.



    • Další modré okno - vyberte levé tlačítko.



  5. Dále restartujte počítač, otevřete Start a v terénu běh vstoupit regedita poté stiskněte vstoupit.
  6. V okně, které se zobrazí, vyberte kartu Upravit - Najít.



  7. Do vyhledávacího pole zadejte jednu po druhé následující hodnoty, a pokud je najdete, odstraňte je: tencent, qqpctray.exe, QQPCMgr.

V tomto okamžiku lze odstranění qqpctray.exe považovat za dokončené.

24. června 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:40
    S tím jsem se nesetkal, ale zní to zajímavě díky za článek