FreePrograms.me

Roboot64.exe - co je to za soubor?

Roboot64.exe - что это за файл?

Jde o to, že soubory s příponou .exe jsou spustitelné soubory. A malware a malware jsou často maskovány jako tento typ souboru. počítačové viry. Identifikace viru maskovaného jako soubor tohoto typu není vždy snadná, ale lze to udělat. My vám dnes prozradíme, co je soubor roboot64.exe a jak zjistit, zda jde o skutečný nebo virus. Podle oficiálních údajů je soubor roboot64.exe typem spustitelného souboru. Tento soubor přímo souvisí s Systweak Advanced System Optimizer a je určen pro operační systém Windows.

Stejně jako všechny podobné soubory musí být tento soubor umístěn v systémové složce operačního systému. Nejčastěji se jedná o složku System32. Pokud je roboot64.exe umístěn na jiném místě, pak jej nezapomeňte zkontrolovat pomocí vysoce kvalitního antivirového programu nebo léčebný nástroj Dr.Web CureIt. Pokud váš antivirový program najde podezřelé soubory s příponou .exe, odstraňte je. A poté je to žádoucí vyčistit systémový registr.
15. května 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Lyubanya
    27. července 2016 20:41
    Ale našel jsem tento soubor ve složce systems64, ne 32.
    Je to virus nebo to mám nechat být?
  2. Kait.15
    28. července 2016 09:34
    Lyubanya, jmenuje se složka System64 nebo SysWOW64?

    Neměli byste soubor mazat sami, ale nic vám nebrání ve vyhledávání virů pomocí antiviru nebo čisticího nástroje Dr.Web Cureit.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:56
    Jakýkoli virus může být maskován jako exe, takže pokud si nejste jisti tímto programem, je lepší jej nestahovat