FreePrograms.me

Výchozí heslo v routeru je Dir 615

Пароль по умолчанию в роутере Dir 615

Někdy má mnoho uživatelů potíže při nastavování routeru. A tyto potíže nespočívají ani v samotném nastavení, ale v jednodušších věcech. Někteří uživatelé se například nemohou vždy přihlásit do webového rozhraní routeru. Řekneme vám, jak to udělat pro Dir 615. Téměř vždy, takže přihlaste se do webového rozhraní routeru musíte udělat pár kroků. První věcí je otevřít jakýkoli prohlížeč. A druhá věc je napsat adresu do adresního řádku 192.168.0.1.

Dále budete vyzváni k zadání hesla a přihlášení k přihlášení do rozhraní routeru. Pro mnohé jsou to standardní admin. To znamená, že jako přihlašovací jméno napíšeme admin a jako heslo zadáme také admin. Ale směrovač Dir 615 má drobné rozdíly.

Poté, co přejdete na adresu 192.168.0.1, musíte místo přihlášení zadat slovo administrátora ponechte pole pro heslo prázdné. Na konci stačí kliknout na tlačítko přihlášení.
Пароль по умолчанию в роутере Dir 615
Přihlášení do webového rozhraní routeru Dir 615 je vcelku jednoduché. A nezapomeňte z bezpečnostních důvodů změnit standardní přihlašovací jméno a heslo na složitější.
05. května 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:08
    Mimochodem, nedávno jsem se naučil, jak změnit heslo na routerech, ale ukázalo se, že to není tak obtížné