FreePrograms.me

Nastavení routeru ASUS RT-N11P


Souhlaste s tím, že kabelový internet se dnes stává minulostí a již dávno byl nahrazen bezdrátovým internetem. Co potřebujete pro kvalitní bezdrátový internet? Kvalitní kabelový internet a samozřejmě Wi-Fi router. A dnes si povíme něco o nastavení routeru ASUS RT-N11P. Stejně jako u každého nastavení jiného routeru jej musíte nejprve připojit k počítači. K tomu můžete použít kabel LAN dodávaný se směrovačem. Dále potřebujete přejděte do nabídky nastavení samotného routeru.

A k tomu stačí zadat adresu v libovolném prohlížeči počítače do adresního řádku 192.168.1.1 nebo 192.168.0.1. Dále se otevře okno, ve kterém se budete muset přihlásit. Pro přihlašovací jméno i heslo zadejte "administrátor". Klikněte na tlačítko "OK".

Při nastavování routeru ASUS RT-N11P budete v tomto okamžiku okamžitě převedeni do rychlého nastavení. V zásadě to je to, co potřebujeme. V tomto kroku budete muset pouze kliknout na "Další".
Настраиваем роутер ASUS RT-N11P


Poté se otevře okno, ve kterém budete muset změnit heslo na složitější. V této fázi zadejte heslo. se kterým jste přišli a klikněte na tlačítko "Další".


Už toho moc nezbývá. V tomto okamžiku byste měli vidět stránku, kde budete muset vybrat typ vašeho internetového připojení. Může to být například připojení PPPoE. O typu připojení se dozvíte u svého poskytovatele nebo ve smlouvě o poskytování služeb. Ve většině případů router ASUS RT-N11P automaticky rozpozná typ připojení.


Zbývá už jen krok. V tomto okamžiku by se mělo otevřít okno s nastavením účtu. Zde bude potřeba zadat přihlašovací jméno a heslo uvedené ve smlouvě o poskytování služeb poskytovatelem internetu. Poté musíte znovu stisknout tlačítkoDalší".

Po několika sekundách se otevře další stránka, na které budete muset zadat pouze dva parametry, a to název bezdrátové sítě a její heslo. Název sítě (SSID) je libovolný název vašeho připojení Wi-Fi a heslo sítě je heslo, které jste vytvořili, který bude nutné zadat při připojení k síti. Na konci všech akcí musíte kliknout na tlačítko "platit".
Automatická konfigurace routeru ASUS RT-N11P je nejrychlejší a je ideální pro nezkušené uživatele. Pokud budete dodržovat všechna doporučení uvedená v tomto článku, budete moci úspěšně nakonfigurovat router ASUS RT-N11P.
01. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:32
    Router jsem nastavil rychle! funguje efektivně a dobře! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:05
    Nastavte router rychle a přehledně.