FreePrograms.me

SuperOneClick - program pro získání práv root jedním kliknutím

SuperOneClick - программа для получения root прав в один клик

Pokud ještě nevíte, co jsou práva root a k čemu jsou potřeba, pak vám o nich stručně povíme. Tato práva jsou nezbytná pro rozšíření funkčnosti váš smartphone se systémem Android OS. Práva root skutečně rozšiřují funkčnost zařízení. Nejdůležitější věcí, pro kterou jsou tato práva nastavena, je flashování zařízení. Existuje mnoho způsobů, jak tato práva získat, ale nejjednodušší je použít speciální programy. O jednom z těchto programů si dnes povíme. Jmenuje se SuperOneClick a jeho hlavním účelem je získat práva root na zařízeních s operačním systémem Android. Již samotný název programu napovídá, že tato práva lze pomocí tohoto programu získat jedním kliknutím.

Princip získání práv root pomocí tohoto programu je velmi jednoduchý. Stačí dodržet řadu jednoduchých a extrémně jasných kroků. Nejprve si stáhněte program SuperOneClick. Můžete si jej stáhnout z odkazu, který bude umístěn na konci článku. Poté rozbalte stažený soubor na libovolné místo, které vám vyhovuje.

Zařízení, které chcete rootovat, musí být vybaveno nejnovějšími ovladači USB. Nejjednodušší způsob, jak si je stáhnout, je z oficiálních stránek výrobce na adrese jakýkoli moderní prohlížeč. A po této fázi připojte zařízení k počítači pomocí kabelu USB. V současné době volíme jakýkoli režim kromě režimu úložiště USB.

Nyní musíte na svém zařízení povolit režim ladění. Chcete-li to provést, přejděte do sekce "Nastavení", pak do"Aplikace„,“Vývoj"a povolit zde"Ladění USB". V programu, který jste rozbalili, vyhledejte soubor SuperOneClick.exe a spusťte jej. V horním rohu programu vyberte položku "psneuter". Nakonec klikněte na tlačítko "Kořen".

Zbývá jen počkat, až projde proces získávání práv roota. Obvykle to trvá několik minut. Po dokončení všech kroků stačí restartovat zařízení. Chcete-li si být zcela jisti, že jste obdrželi práva root, musíte přejít na seznam aplikací ve vašem zařízení. Pokud se objeví aplikace s názvem „Superuser“, vše proběhlo v pořádku. Pokud potřebujete získat práva root, ale nechcete trávit spoustu času pochopením tohoto procesu, stáhněte si program SuperOneClick a použijte jej.

Stáhněte si SuperOneClick zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
05. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:23
    Velmi rychle jsem získal práva root! vše je pohodlné a dobré! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:00
    Nedávno jsem získal práva root pro jiný program, ale to také není špatné