FreePrograms.me

Hledání lidí se službou Yandex

Поиск людей с сервисом Яндекс

Nikdo nebude namítat, že ve většině případů hledáme nějaké textové informace. A pro tyto účely používáme oblíbené vyhledávací služby jako Yandex a Google. Ale kromě textových dotazů můžete v těchto službách používat i jiné typy dotazů. Například první i druhá služba mají vyhledávání podle obrázku. Ale pojďme se ponořit do typů vyhledávání, ale dnes budeme mluvit o službě, jako je Yandex.People. Podle názvu lze snadno odhadnout, k čemu je tato služba určena. Pomocí něj můžete najít lidi, kteří jsou na moderních sociálních sítích. A princip fungování je zde velmi jednoduchý.

Nejprve musíte napsat do vyhledávacího pole váš prohlížeč jméno a příjmení. Poté můžete okamžitě začít hledat osobu, ale je moudřejší nastavit parametry. Můžete uvést přibližný věk osoby, místo práce a studia a také bydliště. Velký důraz je zde kladen na sociální sítě. Pokud jste si jisti, že osoba, kterou hledáte registrován na konkrétní sociální síti, pak můžete nastavit vyhledávání pouze v něm. Služba Yandex.People je velmi pohodlná pro vyhledávání lidí. A pokud je člověk, kterého hledáte, registrován na nějaké moderní sociální síti, tak ho určitě najdete.

Yandex.People


Přejděte na webovou stránku služby
09. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Zoja
    25. června 2017 14:34
    Vím jistě, že podle mnou požadovaných údajů je více osob, váš „spolehlivý“ vyhledávací systém je neefektivní a velmi uspěchaný.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:22
    vše vypadá skvěle! Systém je velmi bezpečný a spolehlivý! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:39
    Je mnohem snazší najít ostatní pouhým otevřením Yandex People a zadáním správné osoby