FreePrograms.me

$RECYCLE.BIN - co je tato složka?

$RECYCLE.BIN - что это за папка?

Taková složka existuje v operačním systému Windows. Problémy související s touto složkou vznikají, protože se objevuje neočekávaně. Složka $RECYCLE.BIN se ve vašem počítači objeví nejčastěji náhle a je přítomna na všech oddílech vašeho pevného disku. Pojďme zjistit, co je složka $RECYCLE.BIN. Okamžitě stojí za zmínku, že v této složce není nic škodlivého. Toto je systémová složka, která je na každém počítači. s nainstalovaným operačním systémem Windows. Tato složka jednoduše nebude viditelná, protože je stále skrytá.

Chcete-li zobrazit tuto složku $RECYCLE.BIN, musíte povolit zobrazení skrytých složek. Teprve poté uvidíte tuto složku.

Jednoduše řečeno, $RECYCLE.BIN je koš vašeho systému. Ano, to je přesně ten odpadkový koš, jehož ikonu uživatelé neustále vidí na obrazovkách svých počítačů. Všechna data, která vymažete do koše, se nacházejí ve složce $RECYCLE.BIN. Smazaná data jsou uložena v této složce, dokud nejsou zcela odstraněna nebo obnovena.

Ještě jedna věc, kterou je třeba přidat ke složce $RECYCLE.BIN, je, že je přítomna na všech oddílech pevného disku. A v koši, který se nachází na ploše vašeho počítače, jsou soubory, které se nacházejí ve všech složkách $RECYCLE.BIN. Složka $RECYCLE.BIN je systémovou složkou a není počítačový virus, což může poškodit váš počítač.
04. února 2016 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný