FreePrograms.me

Vytvořte selfie pomocí programu B612

Создаем селфи при помощи программы B612

Fotografování ve stylu selfie je fotografie vás samých. Takové fotografie jsou pořizovány především pomocí telefonů. A nejčastěji je hlavním nástrojem pro pořizování selfie přední fotoaparát telefonu. Není těžké uhodnout, že dnes existuje mnoho různých programů, jejichž hlavním cílem je rychle vytvářet kvalitní selfie. Jedním z takových programů je B612. Tento program je velmi oblíbený mezi těmi, kteří se rádi zachytí ve stylu selfie. Tento program perfektně spolupracuje s mobilním operačním systémem Android, který je dnes jedním z nejoblíbenějších.

Pojďme se tedy podívat na hlavní funkce programu B612. Hlavní funkcí B612 je pořizování okamžitých selfie. Uživateli stačí otevřít aplikaci na svém telefonu a už může fotit. A to není vše. Ihned po otevření můžete nastavit předběžné fotografické efekty, nastavte samospoušť, upravte velikost snímku a dokonce nastavte svou oblíbenou koláž.

Tato aplikace se bude líbit také těm, kteří rádi okamžitě zveřejňují své fotografie na sociálních sítích, protože má právě takovou funkci. Ihned po vyfocení ji můžete odeslat na Facebook, Twitter a instagram. A není možné si nevšimnout, že zde můžete vytvářet krátká videa ve stylu selfie. Pokud rádi pořizujete selfie a nechcete ztrácet čas jejich úpravou, pak je pro vás B612 ideální. Ostatně zde je vše, co k tomu potřebujete.

Stáhněte si B612 zdarma


Stáhněte si program z oficiálního webu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linecorp.b612.android
01. února 2016 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný