FreePrograms.me

Jak zvýšit rychlost stahování v torrentu?

Как увеличить скорость скачивания в торренте?

Některé soubory lze stáhnout přes moderní prohlížečr. Nejčastěji se však tímto způsobem stahují malé soubory. Pokud potřebujete stáhnout velké soubory, pak se pro tento účel používají speciální stahovací programy. Pro tyto účely můžete použít např torrent klient utorrentt. Již jsme vám řekli, co je uTorrent, a tak si dnes povíme, jak můžete zvýšit rychlost stahování přes torrent. První věc, kterou v takové situaci udělat, je nainstalovat nejnovější verzi uTorrent. Nejnovější verze všech programů mají mnohem větší funkčnost, a co je nejdůležitější, tyto verze opravují všechny chyby a nedostatky, které mohly existovat dříve. V našem případě to může mít pozitivní vliv na rychlost stahování torrentu.

Velmi často na internetu najdete návod na nastavení torrent klientů. Mnoho uživatelů tvrdí, že správným nastavením můžete výrazně zvýšit rychlost stahování, ale není to tak úplně pravda. Rychlost se v tomto případě sice zvýší, ale jen nepatrně. Proto je zbytečné se tímto bodem zabývat.

Rychlost stahování přes torrent může být ovlivněna počtem současných stahování. Pokud se stahují desítky souborů současně, nedivte se, že se načítají extrémně pomalu. Pokud potřebujete zvýšit rychlost, pozastavte některá stahování a ponechte několik nejdůležitějších.

Rychlost v této situaci ovlivňuje i provoz aplikací využívajících internet. Chcete-li zvýšit rychlost stahování, vypněte všechny aplikace, které používají připojení k internetu. Tímto způsobem uvidíte, že rychlost stahování souborů přes torrent výrazně vzrostla.

Mimochodem, mnoho uživatelů často nekontroluje rychlost stahování torrentu. Mnoho lidí jednoduše nastaví, aby se soubor stahoval automaticky, a počkají na dokončení stahování. Upozorňujeme, že rychlost stahování nemusí být maximální. Stačí jít do programu torrent a nastavit maximální rychlost vedle staženého souboru. Tento článek obsahuje základní doporučení, která vám pomohou zvýšit rychlost stahování soubory přes torrent klienty.
10. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:52
    Rychlost stahování opravdu klesla! informativní článek! 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 23:13
    Nemůžu to udělat. Přesněji si myslím, že za to může samotný torrent server.