FreePrograms.me

Vytvořte poštovní schránku ve službě Yandex

Создаем почтовый ящик на сервисе Яндекс

Moderní e-mailové služby nabízejí uživatelům obrovskou škálu možností. A posílání dopisů je jen jednou z těchto možností. Mnoho e-mailových služeb například umožňuje uživatelům ukládat informace do jejich cloudového úložiště. Pokud ještě nemáte poštovní schránka, pak je tento článek právě pro vás. Vytvořit schránku dnes není problém. Problematičtější bude asi výběr samotné poštovní služby. Dnes budeme hovořit o vytváření pošty na jedné populární poštovní službě, kterou všichni znají jako Yandex.

Kdokoli si může v této službě vytvořit poštovní schránku. Úplně první věc, kterou budete muset udělat, je v adresním řádku váš prohlížeč bude potřeba napsat http://www.yandex.ru. Jinými slovy, musíte jít do služby Yandex. Poté v pravém horním rohu stránky, která se otevře, vyhledejte slova „Pošta“ a „Vytvořit poštovní schránku“. Protože vytváříme poštovní schránku, musíme kliknout na tlačítko, které říká „Začněte krabici".


Jakmile to uděláte, budete přesměrováni na registrační formulář. Registrace je velmi jednoduchá a zabere Vám minimum času. V registračním formuláři budete muset zadat své příjmení a jméno, vybrat přihlašovací jméno, výchozí heslo, zadejte telefonní číslo nebo vyberte bezpečnostní otázku. Obecně platí, že zde musíte projít nejběžnějším registračním postupem. Nakonec musíte kliknout na "Vytvořte e-mail".


Za zmínku také stojí, že po kliknutí na tlačítko „Vytvořit poštu“ budete muset projít kontrolou robota. Chcete-li to provést, musíte zadat captcha. Captcha je velmi jednoduchá a zadává se ruskými písmeny.
Nyní máte poštovní schránku ve službě Yandex. V budoucnu můžete využít veškerou jeho funkčnost a také jej barevně ozdobit.
02. srpna 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Raisa
    26. listopadu 2016 15:02
    Chci obnovit svou starou poštu na Yandexu a odmítnout novou, protože... Sedm měsíců jsem nedostal jediný dopis, i když bych měl dostávat zprávy a předplatné, abych dostával informace. Pomoc prosím!!!!
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:17
    Yandex mail se mi líbí víc než gmail a mailru.