FreePrograms.me

Jak zcela odstranit program Adguard z vašeho počítače?

Как удалить программу Adguard с компьютера полностью?

Adguard je program, který skvěle blokuje vyskakovací reklamy. Ve svém oboru patří k nejlepším. Ale přijde čas, kdy se mnoho uživatelů snaží tento program odstranit. Je to dáno tím, že si dnes můžete přímo do prohlížeče nainstalovat speciální antireklamní rozšíření. Nebudeme se zabývat tímto bodem, ale promluvme si o tom, jak zcela odstranit program Adguard z počítače uživatele. Nejprve byste se měli pokusit tento program odinstalovat. pomocí standardních nástrojů operačního systému Windows. Chcete-li to provést, musíte přejít do nabídky "Start", vyberte tam nabídku"Ovládací panel"a přejděte do menu zde"Odinstalujte program".


Dále musíte v seznamu programů najít utilitu Adguard a jednoduše ji odinstalovat. To vše se děje extrémně rychle a ve většině případů tato metoda zcela odstraní program Adguard z vašeho počítače.

Pokud vám tato metoda nepomůže, použijte speciální nástroj „čištění“. Například ideální pro tyto účely Program CCleaner. Tento program si můžete stáhnout z našich webových stránek.

Spusťte na svém počítači CCleaner a přejděte na "Služba". V této sekci uvidíte všechny programy, které jsou nainstalovány na vašem počítači. V tomto seznamu musíte najít program Adguard a kliknout na tlačítko "Odinstalace".
Как удалить программу Adguard с компьютера полностью?
Pokud vám standardní metoda odebrání programů nepomůže, použijte druhou metodu. Ujistěte se, že druhou metodou zcela odstraníte program Adguard z počítače.
27. října 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 15:37
    Úplně jsem odstranil program! vše je v pořádku! 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 20:39
    Samozřejmě jsem to odstranil, ale mám pocit, že to nebylo úplně odstraněno. Některé nevyžádané soubory zůstávají. co smazat?