FreePrograms.me

Úplné odstranění BlueStacks z vašeho počítače


Je velmi obtížné odstranit různé bezplatné programy, které jsou nainstalovány na vašem počítači bez vašeho vědomí. Ještě obtížnější může být odstranění různých antivirových programů. Dnes si povíme něco o procesu odinstalace úplně obyčejného programu. Volal Program BlueStacks. Naše webové stránky již podrobně probíraly program BlueStacks a způsoby použití. Můžeme jen připomenout, že tento program je emulátorem mobilního operačního systému Android pro počítač. Jak tedy odstraníte tento program z počítače?

Jako obvykle je prvním krokem pokusit se tento program odinstalovat prostřednictvím ovládacího panelu. Chcete-li to provést, přejděte na něj a vyberte "Odinstalujte program".
Полное удаление программы BlueStacks с компьютера


Mělo by se otevřít okno, ve kterém uvidíte seznam všech programů, které jsou ve vašem počítači. Musíte odstranit 2 programy, konkrétně "Přehrávač aplikací Bluestacks"a"Oznamovací centrum Bluestacks". Podrobněji je to zobrazeno na snímku obrazovky níže.


Během procesu odinstalace vám Bluestacks Notification Center zobrazí zprávu, jako je tato: "Chcete si ponechat nainstalované aplikace?„Vzhledem k tomu, že musíte tento program z počítače zcela odstranit, volíme negativní možnost.

Nyní musíte vyčistit systémový registr z programu BlueStacks. Nejjednodušší způsob, jak přejít do editoru registru, je zadat slovo "regedit". V okně Editor registru, které se otevře, přejděte na kartu "Korektura"a v něm klikněte na položku"najít".


Není těžké uhodnout, že musíte do vyhledávacího pole napsat název našeho programu, a to " Bluestacks". Poté klikněte na tlačítko "Najdi další".

Nyní odstranit všechny položky registru, kde se objeví slovo BlueStacks. Po odstranění je třeba restartovat počítač. Tím je proces odinstalace programu BlueStacks dokončen. Jakýkoli program lze z počítače zcela odstranit. K tomu stačí strávit trochu času.
22. září 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:51
    smazal vše úplně, díky za článek
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 17:45
    Bluestax je dobrý program, ale nechce být úplně odstraněn z počítače.