FreePrograms.me

Co dělat, když je váš iPad uzamčen?

Что делать, если заблокирован iPad?

Některé moderní telefony jsou například vybaveny funkcí sledování. I když jsou některé telefony ukradeny, útočníci je nebudou moci použít. Kromě toho však téměř všechny moderní smartphony mají ochranu heslem. Může to být grafický klíč, kód PIN nebo symbolické heslo. Dnes vám prozradíme, jak můžete odemknout tablet Apple iPad. Nejčastěji se to stane, když uživatel zadá nesprávné heslo pro přihlášení do systému několikrát. Pokud jste na iPadu zadali nesprávné heslo více než 6krát, budete ve většině případů po chvíli vyzváni k zadání hesla. Pokud je však poté heslo zadáno nesprávně, zařízení zobrazí „Zakázáno: iPad. Připojte se k iTunes".

Pokud jste zařízení dříve synchronizovali s iTunes, pak se nemáte čeho bát. V tomto programu můžete obnovit své heslo. Nejprve musíte připojit iPad k počítači a spustit iTunes. V programu musíte najít a kliknout na "Vytvořte zálohu". Po procesu zálohování budete muset kliknout na položku "Obnovit".

Pokud váš iPad nebyl dříve synchronizován s iTunes, můžete postupovat následujícím způsobem. Připojte také zařízení k počítači a spusťte iTunes. Měla by se zobrazit zpráva podobná této: „iTunes se nemohly připojit k iPadu, protože zařízení je chráněno přístupovým kódem. Před použitím zařízení s iTunes musíte zadat přístupový kód na iPadu.“

Nejprve je třeba odpojit kabel USB od zařízení, aniž byste odpojili druhý konec z počítače. Poté iPad úplně vypněte. Podržte tlačítko Napájení (Spánek/Probuzení), dokud se na obrazovce neobjeví červený posuvník. Musíte ji posunout a zařízení se vypne. Poté podržte tlačítko "Домой" při připojování kabelu USB zpět k iPadu. Měl by se zapnout.

I když se iPad zapne, musíte podržet tlačítko "Домой". Toto je třeba provést, dokud se na obrazovce zařízení nezobrazí zpráva "Připojte se k iTunes". Mělo by se objevit další okno a v tuto chvíli můžete přestat držet tlačítko.

Po dokončení všech těchto kroků by se v iTunes měla objevit zpráva oznamující, že bylo zjištěno nové zařízení pro obnovu. Vše, co musíte udělat, je kliknout na "OK"a pak dál"Obnovit". Doporučení v tomto článku vám pomohou obnovit možnost přihlásit se do iPadu, i když jste opakovaně zadali špatné heslo a zařízení se zablokovalo.
27. března 2016 9
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Viktor
    24. října 2016 22:43
    Obnovení ze zálohy není vždy možné.
    V mém případě iTunes říká „Chcete-li obnovit, vypněte Najít můj iPad v iClode“
    A už nemůžete jít na iPad....
  2. Kait.15
    25. října 2016 11:45
    Viktor, jako možnost - můžete vzdáleně provést tvrdý reset zařízení přes web iCloud (budete se muset přihlásit ke svému Apple ID). Dále miniaplikaci jednoduše obnovíte z nejnovější zálohy.
  3. Tatiana
    1. dubna 2017 15:33
    Moje cloudové úložiště se zdálo být připojeno, během aktualizace mě to požádalo, abych si kromě ID vytvořil i heslo a vše propojil s telefonem, rozhodl jsem se neobtěžovat a klikl na „další“.
    Stalo se, že jsem zadal špatné heslo. iPad je uzamčen.
    Po zakoupení synchronizováno s iTunes. V obchodě s aplikacemi bylo zakoupeno mnoho věcí: knihy, vzdělávací. programy atd.
    V iTunes jsem nenašel místo pro vytvoření záložní kopie. Rozhodl jsem se to prostě obnovit. Udělal jsem vše, jak je v článku, souhlasil se ztrátou dat, píše: „abyste umožnili přístup, odpovězte na samotném iPADu.“
  4. Kait.15
    1. dubna 2017 15:51
    Tatyano, rozumím tomu správně, že resetuješ přes iTunes? Poté na samotném iPadu musíte povolit reset (buď zadejte heslo, nebo je prostě otázka o povolení, klikněte na „Ano“).

    iPad navíc není blokován navždy, ale pouze na určitou dobu (například 1 minutu). Aby došlo k úplnému zablokování, musíte mnohokrát zadat špatné heslo. Pokud uplyne dostatek času, zařízení vás znovu požádá o zadání hesla, což byste měli udělat a tentokrát jej zadejte správně.
  5. milovat
    26. srpna 2017 21:41
    Dobré odpoledne. Také jsem narazil na problém blokování mého iPadu. Ani nevím, jak se to stalo, Stratosphere přišel a viděl standardní stránku na iPadu s „Aktivačním zámkem“. iPad je propojen s Apple id. Už jsem zadal všechna možná hesla a přihlašovací údaje. Nehodí se ((( pod záznamem dat je nápis “pomoc k aktivaci zámku.” Kliknu na to a píšou toto: K aktivaci tohoto zařízení je vyžadováno heslo, protože jeho majitel použil najít můj iPhone propojit jej s jejich Apple ID.
    Pokud je toto vaše zařízení, zadejte Apple ID a heslo, které jste použili k nastavení iCloudu.
    Pokud jste toto zařízení dostali nebo jste si ho zakoupili z druhé ruky, budete muset kontaktovat původního vlastníka, aby toto zařízení ze svého účtu odstranil. Další informace naleznete na: podpora. Jablko. Com/kb/ts4515
    Byl to dárek na firemní večírek, účtenka samozřejmě není. co dělat? Zachránit? Moc se omlouvám (((
  6. Kait.15
    29. srpna 2017 08:57
    Lásko, pokud zařízení daroval jiný uživatel, budete ho muset kontaktovat, abyste zjistili heslo pro iPad nebo Apple ID (nebo požádali o odemknutí zařízení na dálku). Bohužel, pokud neznáte heslo, nebudete moci zařízení odemknout (je jednodušší jej okamžitě vrátit jeho právoplatnému majiteli).
  7. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:40
    Odemknutí iPadu bylo velmi snadné! Článek vysvětlil vše jasně a srozumitelně! 
  8. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:11
    Zkuste si zapamatovat heslo nebo vezměte iPad do servisního střediska, aby vám jej mohli otevřít.