FreePrograms.me

Unity Web Player je nezbytný doplněk prohlížeče


Samotný prohlížeč je již plnohodnotným nástrojem pro práci na internetu. Existuje ale mnoho různých doplňků a pluginů, které výrazně rozšiřují možnosti jakýkoli moderní prohlížeč. Dnes si povíme jen o jednom takovém přírůstku. Jmenuje se Unity Web Player. Unity Web Player - Jedná se o doplňky pro prohlížeče, jejichž hlavním účelem je pomoci spouštět prohlížeče her. V tomto případě máme na mysli hry, které jsou vyvíjeny na základě Unity enginu. Například na stejné sociální síti Vkontakte existuje mnoho různých online her, které jsou postaveny na enginu Unity.

Doplněk Unity Web Player se velmi snadno instaluje do libovolného prohlížeče. Stačí jej začít stahovat a vše ostatní se provede automaticky. Uživatel také nemusí sám spouštět Unity Web Player. V případě potřeby se automaticky aktivuje i tento doplněk.

Některé doplňky prohlížeče je třeba pravidelně aktualizovat. Doplněk Unity Web Player také potřebuje tuto aktualizaci, ale zde se od uživatele nic nevyžaduje. Když jsou dostupné aktualizace, Unity Web Player se aktualizuje sám. Nainstalujte si Unity Web Player do svého prohlížeče a užívejte si různé online hry v prohlížeči.

Stáhněte si Unity Web Player zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://unity3d.com/ru/webplayer
16. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:23
    Měl jsem jen jednu hračku, která se mi nespustila v prohlížeči. Teď to zkusím s tímto doplňkem.