FreePrograms.me

Jak odstranit pozadí v dokumentu Microsoft Office Word při kopírování textu?

Как убрать фон в документе Microsoft Office Word при копировании текста?

Problémy související s textovým editorem balíčku byly na našem webu již několikrát diskutovány. Microsoft Office. Ale přesto je stále spousta otázek ohledně tohoto textového editoru. Dnes se podíváme na jednu z těchto otázek. Skládá se z následujícího: jak odstranit pozadí v dokumentu Microsoft Office Word při kopírování? Určitě se s tímto problémem setkalo mnoho z nás. Existují situace, kdy zkopírovaný text, například z nějakého webu, má v dokumentu zbytečné barevné pozadí.

Existuje několik metod, jak tento problém vyřešit. Uživatelé se velmi často uchylují k použití standardního textového dokumentu. V tomto případě je třeba přenést text s barevným pozadím do textového dokumentu a poté jej zkopírovat a znovu přenést do dokumentu aplikace Microsoft Office Word. Ve většině případů tento postup pomáhá vyřešit problém na pozadí.

Pozadí textu můžete také odstranit pomocí nástrojů samotného editoru Microsoft Office Word. Chcete-li to provést, musíte vybrat část textu s barevným pozadím a v poli "Hlavní"klikněte na položku"Barva zvýraznění textu". Zde musíte kliknout na položku "žádná barva".
Как убрать фон в документе Microsoft Office Word при копировании текста?


Někdy můžete odstranit pozadí textu pomocí stylů aplikace Microsoft Office Word. V tomto případě musíte znovu vybrat požadovaný fragment textu a poté v "Hlavní"najít sekci"StylyZde je třeba vybrat běžný styl. Často se poté změní nejen velikost a typ písma, ale také zmizí pozadí textu.


Poslední metoda, na kterou se dnes podíváme, je také v záložce „Styly". V tomto případě je také nutné vybrat potřebnou část textu, ale je třeba vybrat položku "vymazat vše".
Pokud potřebujete odstranit pozadí z textu v dokumentu aplikace Microsoft Office Word, pak vám s tím pomohou pokyny uvedené v tomto článku.
01. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:15
    Sakra, pořád jsem nastavoval barvu ne na průhlednou, ale na bílou. Jaký blázen!