FreePrograms.me

KOMPAS-3D V14 - program pro trojrozměrné modelování

КОМПАС-3D V14 - программа для трехмерного моделирования

Chcete programovat, ale nemáte vhodný překladač? Žádný problém, protože program kompilátoru lze stáhnout z internetu. A takové příklady lze uvést pro různé případy. Dnes si povíme o programu pro tvorbu trojrozměrných modelů, tedy pro trojrozměrné modelování. Tento program se nazývá KOMPAS-3D V14. Již recenzováno na našem webu jednu z verzí tohoto programu. Stručně řečeno, účel programu KOMPAS-3D V14 je stejný jako účel verze, která byla recenzována na našem webu. Tento program patří k systémům počítačově podporovaného navrhování.

Program KOMPAS-3D V14 lze snadno nazvat jedním z univerzálních nástrojů moderního inženýra. A tento nástroj má mnoho různých funkcí. S tímto programem můžete řešit aplikované problémy v takových průmyslových odvětvích, jako je strojírenství, výroba přístrojů a konstrukční návrh.

Proč pro 3D modelování Mám si vybrat program KOMPAS-3D V14? Jde totiž skutečně o extrémně výkonný, multifunkční a kvalitní nástroj pro práci s trojrozměrnými modely. Tento program například implementuje takovou technologii, jako je přímé variační modelování VDM. Pomocí této technologie může uživatel upravovat parametry trojrozměrného modelu a nepotřebuje k tomu znát historii stavby tohoto modelu. Vyjmenovat všechny funkce a implementované technologie programu KOMPAS-3D V14 by zabralo velmi dlouho. Pokud potřebujete opravdu kvalitní program pro 3D modelování, pak si stáhněte KOMPAS-14D VXNUMX, protože programy této řady patří k nejlepším ve svém oboru.
19. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:54
    S kompasem se snadno pracuje a modely vycházejí velmi kvalitní.