FreePrograms.me

Programy na modelování nábytku

Программы для моделирования мебели

Pro OS Windows dnes existuje obrovské množství programů pro různé účely. V této konkrétní situaci budeme hovořit o softwaru pro plánování nábytku, který lze použít jak pro domácí použití, tak pro pracovní účely.

Programy na modelování nábytku se obvykle používají ve třech případech: pro samostatné detailní plánování oprav (se stavbou všech potřebných nábytkových prvků), pro realizaci vlastních nápadů s následnou možností jejich uvedení v život, dále pro komerční účely. Níže se podíváme na placená i bezplatná řešení pro modelování nábytku na počítači se systémem Windows.

PRO100





Tento program je optimálním řešením pro modelování nábytku, které se vyznačuje intuitivním rozhraním, pro jehož rychlé pochopení nemusíte studovat různé návody, vynikající 3D vizualizací, prací s hotovými moduly a také funkcí pro výpočty budoucí náklady.

Program má placenou i neplacenou verzi, ve druhém případě však uživatel narazí na značně omezenou funkčnost.

Stáhněte si program PRO100

DŘEVNATÝ





Profesionální nástroj pro design nábytku, se kterým navrhnete téměř jakékoliv přání klienta. Program je vybaven jednoduchým rozhraním, funkcí pro výpočet použitých materiálů, automatizovaným procesem vysoce přesného řezání a širokou základnou materiálů, příslušenství a hotových prvků. Po vytvoření výkresu lze výsledný objekt detailně studovat ze všech stran díky funkci 3D vizualizace.

Program dnes bohužel není aktualizován. Stále však funguje se všemi verzemi Windows, ale neměli byste očekávat vylepšení rozhraní a přidání nových funkcí.

Stáhněte si program WOODY

astra



Программы для моделирования мебели


Program je rozpočtovou obdobou PRO100, kterou profesionálové ocení.

Pomocí tohoto programu si můžete vytvořit svůj vlastní nábytek nebo jednotlivé prvky vybavené rozsáhlými možnostmi designu a řezání. Program automaticky vytvoří specifikace pro vytvořený prvek, vypočítá množství spotřebního materiálu, vypočítá práci a vytvoří štítky pro značení.

Co zde opravdu chybí, je vylepšená 3D vizualizace, ale pokud ji využijete čistě pro design, bude program bohatě stačit.

Stáhněte si program Astra

KitchenDraw





Jak je již z názvu tohoto programu zřejmé, je určen pro plánování kuchyně a navrhování kuchyňského nábytku. Typickou kuchyni v tomto programu lze vypočítat za pár minut pro složitější projekty budete muset tvrdě pracovat. Naštěstí je program vybaven uživatelsky přívětivým rozhraním a velkým výběrem nástrojů a hotových prvků, což vám umožní rychle si vizualizovat, co chcete. Program se také vyznačuje kvalitním trojrozměrným zobrazením, které vám umožní naživo vidět vyráběnou kuchyni.

Stáhněte si program KitchenDraw Pomocí některého z navrhovaných programů pro modelování nábytku budete moci jako majitel malého nebo středního podniku efektivněji realizovat projekty, a tím výrazně zvýšit tržby. Pokud jste nadšenci, je to skvělý začátek pro realizaci vlastních nápadů, které ještě nejsou v prodeji.
15. září 2017 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 04:03
    Děkuji, vytvořil jsem zde nábytek do kuchyně, moc se mi líbil 
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 14:10
    Skvělý program, hned jsem ho stáhl. Začala jsem si navrhovat vlastní kuchyni.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 17:41
    Zde jsou uvedeny některé dobré programy webových stránek, velmi důstojní kandidáti